Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε ότι τη βίασε ο γιος της
Άνδρας ηλικίας 29 ετών συνελήφθη την Παρασκευή έπειτα από την καταγγελία της 57χρονης μητέρας του ότι τη βίασε. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν η 57χρονη και ο άλλος γιος της, το περιστατικό έγινε νωρίτερα σήμερα, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι ο συλληφθείς ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ.
Άνδρας ηλικίας 29 ετών συνελήφθη την Παρασκευή έπειτα από την καταγγελία της 57χρονης μητέρας του ότι τη βίασε.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν η 57χρονη και ο άλλος γιος της, το περιστατικό έγινε νωρίτερα σήμερα, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι ο συλληφθείς ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ.
Ο 29χρονος, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη από άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Ασφαλείας Ανάληψης όπου και κρατείται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι τέτοια που δεν υπάρχει πιθανότητα να στείλουμε πλοίο στα στενά του Ορμούζ» λέει ο Δένδιας
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει το Σάββατο με την παράσταση 20 Χρόνια Δελφινάριο
- Ναύπλιο: Νεκρός 46χρονος μετά από τσίμπημα μέλισσας
- 28ο ΦΝΘ: Οι νικητές των βραβείων – ποια ταίνια μπαίνει στη λίστα των Όσκαρ
- Ένας μη σωφρονιστικός φεμινισμός
- Σκάνδαλο Grok: Αγωγή από ανήλικους που είδαν φωτογραφίες τους να ξεγυμνώνονται με το chatbot του Μασκ


