Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Από την πόλη του Μεσολογγίου ξεκίνησε την περιοδεία της Πέμπτης στην Αιτωλοακαρνανία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Αγρίνιο.
Από την πόλη του Μεσολογγίου ξεκίνησε την περιοδεία της Πέμπτης στην Αιτωλοακαρνανία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Καραπάνος υποδέχθηκε τον πρόεδρο της ΝΔ στην κεντρική πλατεία και ακολούθησε συνάντησή τους στο δημαρχείο.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για θέματα που αφορούν στην λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και στην ενίσχυση του θεσμού με τους οικονομικούς πόρους που θα επιτρέψουν, όπως είπε, παρεμβάσεις για την στήριξη των πολιτών.
Μιλώντας ειδικότερα για τον Δήμο Μεσολογγίου, ο Νίκος Καραπάνος έκανε λόγο «για την ανάγκη αποκατάστασης άδικων αποφάσεων που ελήφθησαν κατά το παρελθόν και αφορούν τομείς όπως η Παιδεία, η υποβάθμιση του ΤΕΙ Μεσολογγίου, καθώς και η αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας διοικητικών υπηρεσιών».
Στην συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη, όπου συνομίλησε με αρκετούς πολίτες.
Λίγο πριν αναχωρήσει από το Μεσολόγγι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το κέντρο λόγου και τέχνης «Διέξοδος» και ξεναγήθηκε στο ιστορικό μουσείο.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων, ενώ θα επισκεφθεί και επιχειρήσεις του νομού.
Στις 2:00 μετά το μεσημέρι θα συναντηθεί με δημάρχους της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ στις 6:00 το απόγευμα θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων του, στο εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο στο Αγρίνιο.
Τέλος, στις 8:30 το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο του Αγρινίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
