Πάνω από 10.000 πρόσφυγες διασώθηκαν σε διάστημα 48 ωρών στη Μεσόγειο
Σε περισσότερες από 70 επιχειρήσεις της ιταλικής Ακτοφυλακής διασώθηκαν πάνω από 10.000 πρόσφυγες που προσπαθούσαν να διασχίσουν τη Μεσόγειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανασύρθηκαν οι σοροί τουλάχιστον 28 ατόμων, ενώ τρία μωρά γεννήθηκαν εν πλω.
Σε περισσότερες από 70 επιχειρήσεις της ιταλικής Ακτοφυλακής διασώθηκαν πάνω από 10.000 πρόσφυγες που προσπαθούσαν να διασχίσουν τη Μεσόγειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανασύρθηκαν οι σοροί τουλάχιστον 28 ατόμων, ενώ τρία μωρά γεννήθηκαν εν πλω.
Σε 33 επιχειρήσεις διάσωσης, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην Ιταλία 4.655 πρόσφυγες, ενώ νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχαν διασωθεί 6.055 πρόσφυγες σε διάστημα 24 ωρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
- Χολ για τη μεταγραφή του Τζόουνς: «Είναι καλό για όλους μας ότι ήρθε στον Ολυμπιακό»
- Στην Αμαλιάδα, ο Μητροπολίτης Μεξικού, Κεντρικής – Νοτίου Αμερικής και νήσων Καραϊβικής κ.κ. Ιάκωβος
- ΚΚΕ: Εκφράζει την αλληλεγγύη του στον ισπανικό λαό για την σιδηροδρομική τραγωδία
