ΠΟΕ-ΟΤΑ: Παναττική στάση εργασίας την Πέμπτη
Παναττική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας εξήγγειλε για την Πέμπτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να διευκολυνθούν συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση να παραβρεθούν σε δίκες της διοίκησης της Ομοσπονδίας.
Παναττική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας εξήγγειλε για την Πέμπτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να διευκολυνθούν συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση να παραβρεθούν σε δίκες της διοίκησης της Ομοσπονδίας.
Παράλληλα, προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι έξω από το κτίριο 8 των Δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου θα εκδικαστούν οι υποθέσεις. Την κινητοποίηση στηρίζει η ΑΔΕΔΥ.
Υπενθυμίζεται πως ο τέως πρόεδρος Θέμης Μπαλασόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του 2010 δικάζονται από το Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για παράνομη είσοδο και «διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας» στον ΧΥΤΑ Φυλής, στις 6 και 7 Μαρτίου του 2010, την περίοδο εφαρμογής του πρώτου Μνημονίου.
Την ίδια ημέρα, από το Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών θα δικαστεί το 35μελές Γενικό Συμβούλιο με την κατηγορία της ρύπανσης περιβάλλοντος για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Νοέμβριο του 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πρόωρος… τελικός στους «8» του FΑ Cup Αγγλίας μετά την κλήρωση – Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ
- Ο Κόρεϊ Φέλντμαν δεν προσκλήθηκε για να συμμετάσχει στο αφιέρωμα του Ρομπ Ράινερ στα Όσκαρ
- Ιράν: Ποιες κορυφαίες οικονομίες θα «πληρώσουν το μάρμαρο» του πολέμου
- Τραγωδία στην Πάτρα – Θρίλερ με νεκρή 25χρονη σε χωράφι δίπλα στο σπίτι της στο Ρίο
- Μέση Ανατολή: Μέτρα για τις συνέπειες του πολέμου – Αναμείνατε στο ακουστικό σας
- Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Ρωσία άκουσε τον ύμνο ξανά σε διοργάνωση της ΔΟΕ μετά από μια δεκαετία


