Αλλαγή κανόνων για την ελεύθερη μετακίνηση Ευρωπαίων σχεδιάζει η Βρετανία
Σε επαφές με βρετανικές επιχειρήσεις βρίσκεται η βρετανική κυβέρνηση για να συζητήσει τα σχέδια για περιορισμό της μετανάστευσης, μετά την απόφαση για έξοδο της χώρας από την ΕΕ. Η υπουργός Εσωτερικών σημειώνει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει αλλαγές στους αλλαγές στους κανόνες που αφορούν την ελεύθερη μετακίνηση των Ευρωπαίων πολιτών.
Σε επαφές με βρετανικές επιχειρήσεις βρίσκεται η βρετανική κυβέρνηση για να συζητήσει τα σχέδια για περιορισμό της μετανάστευσης, μετά την απόφαση για έξοδο της χώρας από την ΕΕ.
Όπως δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Άμπερ Ραντ, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο του συνεδρίου των Τόρις στο Μπέρμιγχαμ, η βρετανική κυβέρνηση σχεδιάζει αλλαγές στους κανόνες που αφορούν την ελεύθερη μετακίνηση των Ευρωπαίων πολιτών, αλλά σημείωσε ότι δουλεύει ακόμα πάνω στις προτάσεις της.
Κράτη – μέλη της ΕΕ έχουν ζητήσει από τη Βρετανία να μην χαθούν τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών που ζουν και εργάζονται στη χώρα. Σε διαφορετική περίπτωση, προειδοποιούν ότι θα λάβουν αντίστοιχα μέτρα για τους βρετανούς πολίτες που ζουν σε χώρες – μέλη της ΕΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Τα αραβικά βασίλεια του Κόλπου απειλούν να ανταποδώσουν τα πλήγματα που δέχτηκαν
- Ιράν: Επιστολή στον ΟΗΕ για την «εγκληματική πράξη» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του ανώτατου ηγέτη
- Ιράν: «Η πόρτα της διπλωματίας παραμένει ανοικτή», λέει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
