Νέα επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Τετάρτης
Βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης μέχρι και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης σε διάφορες περιοχές της χώρας, προβλέπει με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης μέχρι και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης, προβλέπει με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με την πρόγνωση, θα επηρεαστούν η κεντρική και η ανατολική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η Θεσσαλία (κυρίως τα ανατολικά τμήματά της), οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επανεκκινούν τα δρομολόγια τρένων στον Έβρο – Η ανακοίνωση της Hellenic Train
- Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρός ο 53χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε από χώματα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η Μπεσίκτας σε συζητήσεις με το NBA Europe
- Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα εκμετάλλευσης αλλοδαπών εργατών – 21 συλλήψεις σε Κρήτη, Αττική και Βοιωτία
- Μέση Ανατολή: Ποια χώρα κήρυξε αργία κάθε… Τετάρτη λόγω έλλειψης καυσίμων
- Ιράν: Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ χάνει τον πόλεμο στο «σπίτι»;

