
Ελικόπτερο Aπάτσι έπεσε στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη, σώοι οι δύο χειριστές
Ελικόπτερο τύπου Απάτσι της Αεροπορίας Στρατού κατέπεσε στις 09.00 της Τρίτης σε θαλάσσια περιοχή κοντά στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης. Σώοι είναι οι δύο χειριστές του.
Ελικόπτερο τύπου Απάτσι (ΑΗ-64D) της Αεροπορίας Στρατού κατέπεσε στις 09.00 της Τρίτης στη βόρειο Ελλάδα, στη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης. Σώοι είναι οι δύο χειριστές του, που διακομίστηκαν στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσκοκομείο Θεσσαλονίκης για εξετάσεις, που έδειξαν ότι δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.
{{{ map }}}
Το περιστατικό συνέβη στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Ορφανού, κοντά στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης.
Το Απάτσι έπαιρνε μέρος στην άσκηση «Σάρισα 2016» που ξεκίνησε την Τρίτη.
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Ήδη έχει αποσταλεί εξειδικευμένο κλιμάκιο ελέγχου στην περιοχή του ατυχήματος για τη διερεύνηση των συνθηκών, καθώς και την ανέλκυση του ελικοπτέρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα σενάρια, οι επαφές και τα κλεισμένα deals που έρχονται στη Euroleague
- Μαρούσι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε δύο φορές στο κενό από το διαμέρισμά της
- Με την πλάτη στον τοίχο λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση – Βαρύ το κλίμα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, φουντώνει η εκλογολογία
- Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή
- Παρίσι: Μήνυση για εγκλήματα πολέμου στη Βηρυτό από καλλιτέχνη που έχασε τους γονείς του
- Χάτζι, ο εκλεκτός της Ρουμανίας
