Μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ τη νύχτα στην Πατησίων – Δύο συλλήψεις
Πεδίο μάχης έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής η οδός Πατησίων, στο διάστημα από 01.00-03.00. Τότε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ομάδα περίπου 35 αντιεξουσιαστών που έβγαιναν από το Πολυτεχνείο, εκτόξευσε μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή Αβέρωφ και Πατησίων και στη συμβολή Μάρνη και Πατησίων, ενώ έκαψε δύο κάδους απορριμμάτων. Η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις.
Πεδίο μάχης έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής η οδός Πατησίων, στο διάστημα από 01.00-03.00.
Τότε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ομάδα περίπου 35 αντιεξουσιαστών που έβγαιναν από το Πολυτεχνείο, εκτόξευσε μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή Αβέρωφ και Πατησίων και στη συμβολή Μάρνη και Πατησίων, ενώ έκαψε δύο κάδους απορριμμάτων.
Η Αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις δύο ανδρών, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Η Πατησίων στο ύψος του Πολυτεχνείου παρέμεινε κλειστή ώς τις 04.00, όταν η κατάσταση στην περιοχή ομαλοποιήθηκε πλήρως.
Στο μεταξύ, στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγιναν τη νύχτα τρία Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, στις 05.43 άγνωστοι έκαψαν αυτοκίνητο επί της Διονυσίου Σολωμού στα Εξάρχεια, ενώ στις 05.44 στην ίδια περιοχή κάηκε όχημα επί της Ναυάρχου Νοταρά.
Νωρίτερα, στις 04.24 καταστράφηκε αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Κέας και Νάξου στην Κυψέλη.
Και στις τρεις περιπτώσεις, τις φωτιές έσβησε η Πυροσβεστική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία
- EE: Σύγκρουση για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία – Η στάση του Βελγίου, πολιορκητικός κριός ο Μερτς
- ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε συνθήκες κακοκαιρίας
- Μάικλ Κέιν: Εμφανίστηκε σε αμαξίδιο για βράβευση του και συγκίνησε το κοινό
- Τρομερές καταστάσεις στην Παρτιζάν: Ο κόσμος φώναζε «Ομπράντοβιτς» και… ξενέρωσε τον Ουάσινγκτον που έφυγε (vid)
- Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη ότι είδε να χτυπούν με κοντάρι τον πρώην υπουργό

