Κάνουν «λογαριασμό» οι εκπρόσωποι των δανειστών και αναχωρούν
Σε σύνοψη των έως σήμερα διαπραγματεύσεων για τα ορόσημα - ουρά της πρώτης αξιολόγησης θα προχωρήσουν την Παρασκευή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιώργος Σταθάκης, με τους εκπροσώπους των θεσμών. Τα κλιμάκια θα αναχωρήσουν την Παρασκευή από την Αθήνα.
Σε σύνοψη των έως σήμερα διαπραγματεύσεων για τα ορόσημα – ουρά της πρώτης αξιολόγησης θα προχωρήσουν την Παρασκευή στις 10.00 το πρωί, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, με τους εκπροσώπους των θεσμών.
Θα έχει προηγηθεί (9.00) η συνάντηση των εκπροσώπων των πιστωτών με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, για θέματα του υπουργείου του.
Τα κλιμάκια θα αναχωρήσουν την Παρασκευή από την Αθήνα και, σύμφωνα με πληροφορίες, κομβική ημερομηνία είναι η 29η Σεπτεμβρίου, οπότε θα συνεδριάσει το EuroWorking Group για να δώσει το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ. ευρώ.
Πρόθεση της κυβέρνησης είναι η ταχεία ολοκλήρωση των τρεχουσών διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, ώστε να δοθεί η δυνατότητα για παροχή επιπλέον ρευστότητας στην αγορά, αλλά και για να προχωρήσει η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, κατά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που τραυματίστηκε σε πάρκο – Τον εντόπισε περαστικός
- Απίθανο γκολ στην Κροατία μέσω… λακούβας (vid)
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι κτηνοτρόφοι στη Λέσβο πληρώνουν την κυβερνητική ανεπάρκεια
- Η ακρίβεια καλπάζει, η κυβέρνηση… μελετά τα μέτρα που πρέπει να παρθούν
- Ο Γιώργος Κοροπούλης και οι «Αναμνήσεις από τη ζωή του Παπαδιαμάντη» ως αντίδοτο στη γενικευμένη λήθη
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση οι «πράσινες», για να μείνουν στο κόλπο οι «ερυθρόλευκες»

