Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Και οι 7 ήταν Υπέροχοι: Οι πρωταγωνιστές μιλούν

Και οι 7 ήταν Υπέροχοι: Οι πρωταγωνιστές μιλούν

Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ, Ίθαν Χοκ και ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά μιλούν για το ριμέικ της ταινίας «Και οι 7 ήταν Υπέροχοι» σε ένα βίντεο που παρουσιάζει αποκλειστικά το in.gr.

Αγγελική Στελλάκη

Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ, Ίθαν Χοκ και ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά μιλούν για το ριμέικ της ταινίας «Και οι 7 ήταν Υπέροχοι» σε ένα βίντεο που παρουσιάζει αποκλειστικά το in.gr.

«Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να παίξω σε ένα γουέστερν» λέει ο Ντένζελ Ουάσινγκτον. «Η περιπέτεια είναι που το κάνει διασκεδαστικό, τα όπλα, τα άλογα και όλες οι σχετικές δραστηριότητες» σημειώνει.

«Μεγάλωσα βλέποντας αυτούς τους τύπους στην τηλεόραση και ήθελα να γίνω ένας από αυτούς. Να κάνω παρέα μαζί τους» τονίζει ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά, ενώ ο Ίθαν Χοκ θυμάται: «Έβλεπα το Magnificent Seven με τον πατέρα μου».

Η ταινία αποτελεί φυσικά ριμέικ του The Magnificent Seven, το οποίο με τη σειρά του ήταν εμπνευσμένο από τους «Επτά Σαμουράι» του Ακίρα Κουροσάβα.

Ο Μπαρθόλομιου Μπογκ (Πέτερ Σάρσγκαρντ) είναι ένας σκληρός και σαδιστής βιομήχανος. Καταδυναστεύει τους κατοίκους του Rose Creek και φέρεται σαν απολυταρχικός μονάρχης. Μια από τους κατοίκους, αποφασίζει να αντιδράσει και βγαίνει στη γύρα για να βρει μισθοφόρους ικανούς να ελευθερώσουν την πόλη από τα δεσμά του. Καταφέρνει να συγκεντρώσει επτά ιδιαίτερους τύπους που φέρουν ιδιότητες όπως: κυνηγός επικηρυγμένων, τζογαδόρος, καταζητούμενος από το νόμο και μισθοφόρος. Καθώς όλα προετοιμάζουν το έδαφος για την τελική σφοδρή σύγκρουση, μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι η ετερόκλητη αυτή συμμορία δεν αγωνίζεται μόνο για τα χρήματα.

Γιατί ήταν, όμως, τόσο σημαντικό για τον σκηνοθέτη να γυρίσει τώρα ένα γουέστερν; «Η ιδέα της τυραννίας κυριαρχεί πολύ έντονα στις μέρες μας. Όλοι χρειαζόμαστε μια ειδική ομάδα ανθρώπων που θα σχηματιστεί, ώστε να καταπολεμηθεί αυτή η παγιωμένη κατάσταση».

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 22 Σεπτεμβρίου, σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024