Δικαστική δικαίωση Χατζηγιάννη για την υπόθεση των εμβασμάτων
Δικαίωσε το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας τον τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη για την υπόθεση των εμβασμάτων των 5 εκατ. ευρώ. Το δικαστήριο έκρινε άκυρα τα πρόστιμα της Εφορίας και επιπλέον επιδίκασε στον γνωστό καλλιτέχνη ποσό 750.000 ευρώ, το οποίο θα πρέπει να του επιστρέψει το Δημόσιο ως αχρεωστήτως καταβληθέν από τον ίδιο.
Το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας αθώωσε το δημοφιλή τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη για την υπόθεση φοροδιαφυγής που εκκρεμούσε εις βάρος του.
Ο καλλιτέχνης είχε κατηγορηθεί ότι είχε βγάλει παράνομα στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Κύπρο, εμβάσματα των 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Η δικηγόρος του Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ευαγγελία Μάντζου, μιλώντας στο in.gr, τόνισε πως η δικαίωση του καλλιτέχνη αποτελεί μια εξαιρετικής σημασίας απόφαση και σταθμός για τα δικαστικά χρονικά, η οποία βάζει στο μικροσκόπιο τον τρόπο που γίνονται οι φορολογικοί έλεγχοι και αφορά αντίστοιχες υποθέσεις χιλιάδων ελλήνων φορολογούμενων.
Επιπλέον, όπως ανέφερε η κ. Μάντζου, το δικαστήριο έκρινε άκυρα τα πρόστιμα της Εφορίας και επιδίκασε στον γνωστό καλλιτέχνη το ποσό της τάξεως των 750.000 ευρώ περίπου, το οποίο θα πρέπει να του επιστρέψει το Δημόσιο ως αχρεωστήτως καταβληθέν από τον ίδιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σέιμπεν Λι – Οδεύει προς Εφές
- Περαιτέρω αναβάθμιση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνη η κυβέρνηση για την ταλαιπωρία στην εθνική οδό
- Ο Ολυμπιακός, η «χρυσή» Εθνική και τα φοβερά επιτεύγματα – Ποια είναι η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο, Φωτεινή Τριχά (vids)
- Κλόντια Σίφερ: Αποχαιρετά τη Μπαρντό με φωτογραφίες που μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό
- Ραγδαία αύξηση γρίπης και ιώσεων στα παιδιατρικά νοσοκομεία

