Μεταφορά προσφύγων από νησιά στην ηπειρωτική χώρα προαναγγέλλει ο Γ. Μουζάλας
Τη μεταφορά προσφύγων στην ηπειρωτική χώρα ώστε να αποσυμφορηθούν τα νησιά προαναγγέλλει σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Δηλώνει και ανήσυχος από το ενδεχόμενο δράσης τζιχαντιστών.
Τη μεταφορά προσφύγων στην ηπειρωτική χώρα, ώστε να αποσυμφορηθούν τα νησιά, προαναγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews αναφέρει ότι θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα όσοι πήραν το δικαίωμα να μην επιστρέψουν στην Τουρκία, τα κακοποιά στοιχεία σε προαναχωρησιακά κέντρα και εάν χρειαστεί όλοι οι «μονοί» πρόσφυγες (χωρίς οικογένεια) «καθ’ υπόθεση παράνομοι μετανάστες».
Ο κ. Μουζάλας παραδέχεται πως υπάρχουν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις-μαγαζιά και επισημαίνει ότι θα ήταν πιο αποτελεσματικό τα χρήματα να είχαν δοθεί στο ελληνικό κράτος.
Δηλώνει ότι ανησυχεί από το ενδεχόμενο δράσης τζιχαντιστών και προσθέτει ότι υπάρχει συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών και άλλων χωρών, ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο πριν αρχίσει να αναπτύσσεται.
Διαβάστε επίσης:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα