
Ενημέρωση του ΠΙΣ από το ΚΕΕΛΠΝΟ για τα κρούσματα ελονοσίας
Συνάντηση για το θέμα της ελονοσίας θα έχει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχαήλ Βλασταράκος, με τον πρόεδρο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Καθηγητή Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ, το πρωί στα γραφεία του ΠΙΣ.
Συνάντηση για το θέμα της ελονοσίας θα έχει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχαήλ Βλασταράκος, με τον πρόεδρο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Καθηγητή Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ, το πρωί στα γραφεία του ΠΙΣ.
Στη συνάντηση θα συμμετάσχει και ο πρόεδρος του Τομέα Δημόσιας Υγείας του Ινστιτούτου Ερευνών του ΠΙΣ, Καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης και συνεργάτες του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Οι κ.κ. Βλασταράκος και Μπεχράκης θα ενημερωθούν από τον κ. Ρόζενμπεργκ και τους συνεργάτες του, για τα κρούσματα και την πορεία της ελονοσίας στην Ελλάδα, για τις συνθήκες υγιεινής στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών, καθώς και γενικότερα για θέματα Δημόσιας Υγείας.
health.in.gr
- Μάριος Οικονόμου: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση – Εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι εγκεφαλικά νεκρός
- Χαλκιδική: Ανεμοστρόβιλος σε πίστα καρτ τα πήρε όλα και τα σήκωσε – Κόβουν την ανάσα τα βίντεο
- Eλένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Είμαστε στεναχωρημένοι για την ανακοίνωση λήξης της εκπομπής μας»
- Ανδρουλάκης: Χωρίς δημοκρατία και κράτος δικαίου δεν υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη – Μαζί για την πολιτική αλλαγή
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Δεν πάει… μόνος του στον Ολυμπιακό ο Μοντέρο»
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 38χρονο για τον θάνατο του 67χρονου – Τι υποστήριξε