Απεβίωσε ο εκδότης Κωνσταντίνος Μήτσης
Έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Κυριακής, ο εκδότης Κωνσταντίνος Μήτσης. Η Νεκρώσιμος Ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 30 Αυγούστου από την Μητρόπολη Αθηνών. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κρυονέρι Ιωαννίνων.
Έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Κυριακής, ο εκδότης Κωνσταντίνος Μήτσης.
Ο εκδότης της εφημερίδας «Βραδυνή» και ιδρυτής της ξενοδοχειακής αλυσίδας Mitsis Hotels, γεννήθηκε στο χωριό Κρυονέρι Πωγωνίου στα Ιωάννινα, από όπου έφυγε σε νεαρή ηλικία για την Αθήνα.
Η πρώτη του επιχειρηματική δραστηριότητα ήταν μια κάθετη βιομηχανία, πλεκτήριο και βαφείο, μια μεγάλη καινοτομία στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας της εποχής, όπου και διέπρεψε. Αμέσως μετά άρχισε την παράλληλη ενασχόλησή του στον τομέα των ξενοδοχείων.
Η Νεκρώσιμος Ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 30 Αυγούστου από την Μητρόπολη Αθηνών. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κρυονέρι Ιωαννίνων, την Τετάρτη 31 Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα Χριστούγεννα στην Ισλανδία ήταν θερμότερα από ό,τι στην Ελλάδα – Ρεκόρ ζέστης κοντά στους 20 βαθμούς
- Οι αγρότες με σύνταξη 350 ευρώ στους δρόμους, ο Μητσοτάκης με 300 εκατ. δώρο στον Αλαφούζο
- Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χαρούμενα τα παιδιά στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (pics)
- Τραγωδία στα Βαρδούσια Όρη: Το «αντίο» της σχολικής κοινότητας στην δασκάλα του Δημοτικού Κιβερίου
- Μπορείς να δείξεις το δίπλωμα οδήγησης ψηφιακά χωρίς πρόστιμο – Πώς θα το κάνεις
- Η μάχη που όλοι περίμεναν – Αυτό είναι το trailer του επικού φινάλε του Stranger Things
