Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο
...
Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου το 2016 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ακολουθούμενη από την Μελίσα Μακάρθι, η οποία κατέγραψε ταχύτατη άνοδο στις απολαβές της και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, γράφει την Τρίτη το δεκαπενθήμερο οικονομικό περιοδικό Forbes.
Η Λόρενς, πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών Hunger Games («Αγώνες Πείνας»), είχε εισοδήματα ύψους 46 εκατομμυρίων δολαρίων προ φόρων μέσα σε δώδεκα μήνες, εν μέρει λόγω της μεγάλης προκαταβολής που της δόθηκε για την αναμενόμενη ταινία «Passengers», αναφέρεται στο δημοσίευμα του Forbes. Πάντως, τα εισοδήματά της κατέγραψαν μείωση κατά 11,5% από το σύνολο των απολαβών της το 2015.
Η Μακάρθι είχε εισοδήματα 33 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένα κατά 10 εκατομμύρια σε σύγκριση με τα εκτιμώμενα έσοδά της το αμέσως προηγούμενο έτος, εν μέρει λόγω της συμμετοχής της στην αναβίωση της σειράς ταινιών Ghostbusters.
Η Σκάρλετ Γιόχανσον, εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας «Captain America: Civil War», κατέλαβε την τρίτη θέση με εισοδήματα 25 εκατομμυρίων δολαρίων, μειωμένα κατά σχεδόν 30% σε σύγκριση με το 2015.
Τις υπόλοιπες θέσεις της κορυφαίας δεκάδας για το 2016 καταλαμβάνουν οι:
4. Τζένιφερ Άνιστον (21 εκατομμύρια δολάρια)
5. Φαν Μπινγκμπίνγκ (17 εκατομμύρια δολάρια)
6. Σαρλίζ Θερόν (16,5 εκατομμύρια δολάρια)
7. Έιμι Άνταμς (13,5 εκατομμύρια δολάρια)
8. Τζούλια Ρόμπερτς (12 εκατομμύρια δολάρια)
9. Μίλα Κούνις (11 εκατομμύρια δολάρια)
10. Ντιπίκα Παντουκόν (10 εκατομμύρια δολάρια).
Η Ινδή Ντιπίκα Παντούκον είναι η μοναδική νεοεισελθείσα στον κατάλογο.
Τα σύνολα των απολαβών των ηθοποιών καταγράφηκαν την περίοδο από την 1η Ιουνίου 2015 ως την 1η Ιουνίου φέτος, προ φόρων και προμηθειών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δυτική Οχθη: 24χρονος Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Πέτρο και «αγάπησε την Κολομβία»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Αλλάζει η εισαγωγή στα ΑΕΙ
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές απαίτησαν την επιστροφή του Μαδούρο και της συζύγου του
- Γαλλία: Η δικαιοσύνη καλεί δύο ακροδεξιές Γαλλοϊσραηλινές για «συνενοχή σε γενοκτονία» στη Γάζα
- Η Παλαιστινιακή Αρχή δεν θα μετάσχει «σε καμιά περίπτωση» στη διακυβέρνηση της Γάζας, λέει ο Νετανιάχου