Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας γάμος στη λίμνη Κόμο

Ένας γάμος στη λίμνη Κόμο

...

Τοποθεσία, η ρομαντική λίμνη Κόμο της Βόρεια Ιταλίας. Από τα πιο αριστοκρατικά θέρετρα του πλανήτη, από τους top προορισμούς του διεθνούς τζετ σετ και καταφύγιο πολλών celebrities (Τζορτζ Κλούνει, Πολ Μακ Κάρτνει, Σάρον Στόουν κ.α). Με επαύλεις και κήπους που χρονολογούνται από τη βικτοριανή εποχή κι ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο το φυσικό τοπίο της λίμνης με φόντο τις Άλπεις.

Ο γάμος προορισμού της Catherine και του Christophe – ζευγάριαπότο Παρίσι -, πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Abbondio Parrochia Di S στο Mezzegra κι η δεξίωση και το πάρτι στη Villa Giuseppina. Το νυφικό της χριστιανικής τελετής και τα φορέματα των bridesmaids σχεδιάστηκαν από την αδελφή της νύφης, Claudine Ivari.

Το υπέρκομψο πέπλο, ο καθεδρικός ναός, η γαλήνια ατμόσφαιρα και μια σικ δεξίωση δημιούργησαν την απόλυτη γιορτή στην οποία ακόμη κι η ελίτ του Χόλιγουντ θα ήθελε να βρίσκεται εκεί. Τον Χριστιανικό γάμο ακολούθησε την επόμενη ημέρα Περσική τελετή με δεξίωση στη Villa Erba και την τρίτη ημέρα brunch και πέταγμα της ανθοδέσμης.

Φωτογραφίες: Janis Ratnieks

gamos.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024