Με τον καλύτερο χρόνο πέρασαν τελικά οι ΗΠΑ στον τελικό των 4Χ100 γυναικών
Η ομάδα 4Χ100 γυναικών των ΗΠΑ τρέχοντας μόνη της και με μοναδικό αντίπαλο το χρονόμετρο, σημείωσε χρόνο 41''77 και προκρίθηκε στον τελικό αφήνοντας έξω την ομάδα της Κίνας.
Η ομάδα 4Χ100 γυναικών των ΗΠΑ τρέχοντας μόνη της και με μοναδικό αντίπαλο το χρονόμετρο, σημείωσε χρόνο 41»77 και προκρίθηκε στον τελικό αφήνοντας έξω την ομάδα της Κίνας.
Η ομάδα των ΗΠΑ έτρεξε μόνη της απόψε στο στάδιο του Ρίο, μετά την έφεση που που είχε γίνει δεκτή λόγω του αποκλεισμού της στα προκριματικά (Β΄ σειρά), όταν έπεσε η σκυτάλη της Φίλιξ. Στην έφεση υποστήριξαν ότι η αθλήτριά τους σπρώχτηκε από μια Βραζιλιάνα που έρεχε στο διπλανό διάδρομο, κάτι που έγινε δεκτό και πήραν την δεύτερη ευκαιρία. Έτσι έμεινε εκτός η ομάδα της Κίνας, η οποία ήταν 8η και κατέβηκε στην 9η θέση.
Οι άλλες επτά ομάδες του τελικού είναι οι Τζαμάικα, Βρετανία, Γερμανία, Ουκρανία, Νιγηρία, Τρίνιταντ & Τομπάγκο και Καναδάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμά του στον προημιτελικό όμιλο του Champions League
- Κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα τρία ΑΦΜ που ενώ δεσμεύτηκαν το 2022, εισέπραξαν κανονικά το… 2024
- Μαϊάμι, θάλασσα και Σοφία Βεργκάρα – Το αισθησιακό throwback της ηθοποιού
- Ζελένσκι: Η Ουκρανία δεν χάνει τον πόλεμο, ο στρατός απελευθέρωσε 300 km2 στο νότο
- Εθνικές ομάδες πόλο: Οι κληρώσεις για τα προκριματικά τουρνουά των World Cup Ανδρών και Γυναικών
- Νέα σοκαριστικά βίντεο από την έκρηξη βυτιοφόρου στη Χιλή – Πέντε οι νεκροί, δεκάδες οι τραυματίες


