Ένας 35χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία του ιμάμη στη Νέα Υόρκη
Κατηγορίες σε έναν 35χρονο απήγγειλαν οι Αρχές της Νέας Υόρκης σχετικά με τη δολοφονία του ιμάμη και του βοηθού του στο Οζον Πάρκ του Μπρούκλιν, κοντά στο αεροδρόμιο JFK. Τα κίνητρά του δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως όλα δείχνουν έγκλημα μίσους.
Κατηγορίες σε έναν 35χρονο απήγγειλαν οι Αρχές της Νέας Υόρκης σχετικά με τη δολοφονία του ιμάμη και του βοηθού του στο Οζον Πάρκ του Μπρούκλιν, κοντά στο αεροδρόμιο JFK.
{{{ map }}}
Ο Όσκαρ Μορέλ αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή.
Ο Μορέλ συνελήφθη αφού χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν ποδηλάτη, λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 55χρονου Μολάμα Ακόντζι και του 64χρονου βοηθού του.
Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι έχουν ισχυρές ενδείξεις ότι πρόκειται για το πρόσωπο που σκότωσε εν ψυχρώ τα δύο άτομα. Στο σπίτι του βρήκαν ένα όπλο, καθώς και ρούχα που μοιάζουν με εκείνα που φορούσε ο δράστης, όπως φαίνεται και στο βίντεο κλειστού κυκλώματος.
Οι δύο άνδρες δέχθηκαν τις σφαίρες του δράστη την ώρα που έβγαιναν από το τέμενος Αλ Φούρκαν μετά την προσευχή.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν διευκρίνισε ποια ήταν τα κίνητρα του δράστη, ωστόσο, μελετάται σοβαρά πλέον να πρόκειται για έγκλημα μίσους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός – Ο Στρεφέτσα έκανε το 3-0 για τους πρωταθλητές (vids)
- «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά» – Αγρότης λύγισε αποχαιρετώντας τα 450 πρόβατά του λόγω ευλογιάς
- Μαινόμενος Μασκ μετά το πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση
- «Αιμορραγία» στελεχών στην Apple – Μένει πίσω στην AI επανάσταση;
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί

