Στο νοσοκομείο ανήλικη που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της
Με σοβαρά τραύματα στην σπονδυλική στήλη διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, το απόγευμα της Κυριακής, ανήλικη η οποία έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στη Νέα Αλικαρνασσό.
Με σοβαρά τραύματα στην σπονδυλική στήλη διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, το απόγευμα της Κυριακής, ανήλικη η οποία έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στη Νέα Αλικαρνασσό.
Πρόκειται για κορίτσι περίπου 16 χρόνων το οποίο -υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – έπεσε από τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την ανήλικη με σοβαρή κάκωση της σπονδυλικής στήλης στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες της πτώσης της ανήλικης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Capital Clean Energy Carriers: Παρέλαβε το μεγαλύτερο στον κόσμο πλοίο μεταφοράς LCO2
- «Στόχοι του Παναθηναϊκού Γιαμπουσέλε και Χέις-Ντέιβις» (vids)
- Το Μεξικό εξελίσσεται σε σημαντικό προμηθευτή πετρελαίου για την Κούβα, λόγω εξελίξεων στη Βενεζουέλα
- «H οπτική επικοινωνία είναι λειτούργημα» – Ο Σλοβένος γραφίστας Tomato Košir και η αλήθεια της οργής
- Λαϊκές Αγορές: Επιστρέφουν την Παρασκευή στους πάγκους οι παραγωγοί – Αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις
- Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε η 54χρονη που έβαλε φωτιά σε σπίτι και προκάλεσε φθορές σε αυτοκίνητα

