Ανεμοστρόβιλος σάρωσε το νεκροταφείο της Τρίπολης
Αναστάτωση και ζημιές προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι, το χαλάζι και η καταιγίδα που έπληξαν την Τρίπολη το μεσημέρι της Τρίτης. Μάλιστα, στο νεκροταφείο της Αγίας Τριάδας σχηματίστηκε ανεμοστρόβιλος με αποτέλεσμα να ξεριζωθούν ακόμα και κυπαρίσσια. Αντίστοιχο φαινόμενο και στο Παράλιο Άστρος.
Αναστάτωση και ζημιές προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι, το χαλάζι και η καταιγίδα που έπληξαν την Τρίπολη το μεσημέρι της Τρίτης.
Μάλιστα, στο νεκροταφείο της Αγίας Τριάδας σχηματίστηκε ανεμοστρόβιλος με αποτέλεσμα να ξεριζωθούν ακόμα και κυπαρίσσια.
Όπως γράφει το Arcadia Portal, σε ορισμένα μνήματα έσπασαν μάρμαρα, ενώ αποκολλημένα βρέθηκαν και πολλά μαρμάρινα βάζα.
Στο σημείο βρέθηκε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής, προκειμένου να κάνει μια πρώτη εκτίμηση των ζημιών και να ενημερώσει τον δήμαρχο Δημήτρη Παυλή.
Όπως είπε, η Υπηρεσία Πρασίνου θα επιληφθεί της κατάστασης το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης του χώρου.
Ανεμοστρόβιλος σχηματίστηκε και στο Παράλιο Άστρος, λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της Τρίπολης.
Από την καταιγίδα προκλήθηκαν μικρές ζημιές και στο Τολό της Αργολίδας.
Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, η δυνατή βροχή παρέσυρε την άμμο στην παραλία, όπως επίσης και τα νερά που κατέβασε από το βουνό, ο γειτονικός χείμαρρος.
Bίντεο από το Arcadia Portal
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δουδωνής για Καρυστιανού: Το ζήτημα των αμβλώσεων έχει ευτυχώς λήξει το 1986 – Μόνο η ακροδεξιά και ο Πλεύρης εκφράζουν τέτοιες απόψεις
- Καρυστιανού: Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις σε όσα είπε για τις αμβλώσεις – «Θέτει σε αμφισβήτηση θεμελιώδες δικαίωμα»
- Ζέλσον ενόψει Λεβερκούζν: «Τελικός για εμάς το παιχνίδι – Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»
- «Η μέρα που παντρεύτηκα τον Σαλμάν Ρούσντι και πέθανε η καλύτερή μου φίλη» – Η τραγωδία της Ρέιτσελ Ελίζα Γκρίφιθς
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
