Πρωτοφανείς πλημμύρες στα Σκόπια με 20 νεκρούς
Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες που προκάλεσε ξαφνική καταιγίδα στα Σκόπια. Πολλά αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα νερά και ο αυτοκινητόδρομος που περιβάλλει την πρωτεύουσα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες.
Τουλάχιστον 20 άνθρωποι, σύμφωνα με το BBC, έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες που προκάλεσε ξαφνική καταιγίδα στα Σκόπια.
Άλλοι έξι αγνοούνται ακόμη το μεσημέρι της Κυριακής, σύμφωνα με την αστυνομία.
Πολλά αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα νερά και ο αυτοκινητόδρομος που περιβάλλει την πρωτεύουσα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες.
Χειρότερα έχουν πληγεί οι περιοχές στο βόρειο τμήμα των Σκοπίων, με αρκετά σπίτια να έχουν πλημμυρίσει. Οι τραυματίες φτάνουν τους 22.
Η βροχή σταμάτησε νωρίς το πρωί, όμως οι μετεωρολόγοι προβλέπουν νέες καταιγίδες απόψε το βράδυ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους λογιστές και έπεισαν 83χρονο να τους δώσει 15.000 ευρώ – Συνελήφθη 23χρονη
- Νίκο Σλότερμπεκ: Τον ήθελαν Ρεάλ και Μπάγερν, ανανέωσε με τη Ντόρτμουντ
- Δουδωνής: Η κτηνοτροφία της Λέσβου καταστρέφεται και η κυβέρνηση δίνει σόου τύπου Γεωργιάδη – Μέτρα τώρα
- Dolce & Gabbana: Ο Στέφανο Γκαμπάνα παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου
- Το Μάλι δεν αναγνωρίζει πλέον τη SADR
- Οι αυστηρότεροι έλεγχοι της ΕΕ δεν θα περιορίσουν τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική, σύμφωνα με έρευνα