Ποδηλασία Δρόμου: «Χρυσή» η Ντερ Μπρέγκεν από την Ολλανδία
Η Άννα Φαν Ντερ Μπρέγκεν από την Ολλανδία είναι η «χρυσή» ολυμπιονίκης στο αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας των Αγώνων του Ρίο. Η κούρσα των 136,9 χλμ. κρίθηκε στο φίνις με τις τρεις πρώτες να πέφτουν μαζί στον τερματισμό. Ο χρόνος της Ντερ Μπρέγκεν ήταν 3 ώρες 51.27, όπως και η Έμμα Γιόχανσον (Σουηδία) και Ελίσα Λόνγκο Μποργκίνι (Ιταλία) που πήραν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Η Άννα Φαν Ντερ Μπρέγκεν από την Ολλανδία είναι η «χρυσή» ολυμπιονίκης στο αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας των Αγώνων του Ρίο.
Η κούρσα των 136,9 χλμ. κρίθηκε στο φίνις με τις τρεις πρώτες να πέφτουν μαζί στον τερματισμό.
Ο χρόνος της Ντερ Μπρέγκεν ήταν 3 ώρες 51.27, όπως και η Έμμα Γιόχανσον (Σουηδία) και Ελίσα Λόνγκο Μποργκίνι (Ιταλία) που πήραν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Η Ντερ Μπρέγκεν, ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2015 τόσο στον δρόμο όσο και στην ατομική χρονομέτρηση, μπήκε στην κεφαλή στο 115ο χιλιόμετρο της διαδρομής κατά την πίεση που δέχθηκε… φωτογραφήθηκε πρώτη στο φώτο φίνις.
Όσον αφορά στην «χρυσή» Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Μαριάνε Φος (Ολλανδία) ήταν 9η με 3:52.41, ενώ η «χάλκινη» του 20212, Όλγα Ζαμπελίνσκαγια (Ρωσία) κατετάγη 16η με 3:55.52.
Οι οκτώ πρώτες του τελικού:
1. Άννα Φαν Ντερ Μπρέγκεν (Ολλανδία) 3:51:27
2. Έμμα Γιόχανσον (Σουηδία) 3:51:27
3. Ελίσα Λόνγκο Μποργκίνι (Ιταλία) 3:51:27
4. Μάρα Άμποτ (ΗΠΑ) 3:51.31
5. Ελίζαμπεθ Αρμιτστεντ (Μ. Βρετανία) 3:51.47
6. Καταρζίνα Νιεβιαντόμα (Πολωνία) 3:51.47
7. Φλάβια Ολιβέιρα (Βραζιλία) 3:51.47
8. Γιολάντα Νεφ (Ελβετία) 3:51.47
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442