Επίθεση με ματσέτα κατά δύο αστυνομικών στο Σαρλερουά
Επίθεση με ματσέτα από έναν άνδρα που φώναζε «Allahu Akbar» (Ο Θεός είναι μεγάλος) δέχθηκαν δύο γυναίκες αστυνομικοί έξω από το κεντρικό αστυνομικό τμήμα της πόλης Σαρλερουά του Βελγίου. Ο δράστης της επίθεσης τραυματίσθηκε από τη σφαίρες τρίτου αστυνομικού και λίγο μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματά του. Για «τρομοκρατική ενέργεια» έκανε λόγο ο βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ.
Επίθεση με ματσέτα από έναν άνδρα που φώναζε «Allahu Akbar» (Ο Θεός είναι μεγάλος) δέχθηκαν δύο γυναίκες αστυνομικοί έξω από το κεντρικό αστυνομικό τμήμα της πόλης Σαρλερουά του Βελγίου.
Ο δράστης της επίθεσης τραυματίσθηκε από τη σφαίρες τρίτου αστυνομικού. Λίγο μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματά του.
Μία από τις δύο τραυματίες αστυνομικούς φέρει τραύματα στο πρόσωπο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Σαρλερουά.
Σε δηλώσεις του στο RTL ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ υποστήριξε ότι «τα πρώτα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα της τρομοκρατικής ενέργειας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις