Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στα δικαστήρια της Ευελπίδων για Σακκά-Σεϊσίδη
Συγκέντρωση στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οργανώνουν στις 17.30 της Παρασκευής αντιεξουσιαστές, σε ένδειξη συμπαράστασης, όπως αναφέρουν στο Διαδίκτυο, στους συλληφθέντες Κώστα Σακκά και Μάριο Σεισϊδη, που οδηγούνται στον εισαγγελέα.
Συγκέντρωση στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οργανώνουν στις 17.30 της Παρασκευής αντιεξουσιαστές, σε ένδειξη συμπαράστασης, όπως αναφέρουν στο Διαδίκτυο, στους συλληφθέντες Κώστα Σακκά και Μάριο Σεισϊδη, οι οποίοι, μετά τη σύλληψή τους την Πέμπτη στη Σπάρτη, οδηγούνται το απόγευμα στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Σε σχετική ανάρτηση αναφέρεται ότι «η καταστολή δεν μπορεί να κάμψει το φρόνημα των αγωνιστών. Δεν μπορεί να ανακόψει τον αγώνα ενάντια στο κεφάλαιο και το κράτος του. Αλληλεγγύη στους αγωνιστές Σακκά και Σεϊσίδη. Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Τουλάχιστον 9 οι νεκροί από την κατάρρευση του κτιρίου στην Τρίπολη
- Ιαπωνία: Ο Τραμπ εύχεται στην Τακαΐτσι «μεγάλη επιτυχία στην εφαρμογή του συντηρητικού προγράμματός» της
- Σουδάν: Τρεις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον κέντρων υγείας μέσα σε μια εβδομάδα στο Κορντοφάν
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο