Άγριος ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου στη φυλακή Κορυδαλλού
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο Ακης Τσοχατζόπουλος μέσα στο κελί του. Ο 77χρονος πρώην υπουργός και καταδικασθείς για τις μίζες στα εξοπλιστικά χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του σωφρονιστικού καταστήματος, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς τα χτυπήματα ήταν σφοδρότατα.
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε την περασμένη Πέμπτη ο Ακης Τσοχατζόπουλος, μέσα στο κελί του στην πτέρυγα ΣΤ’ των φυλακών Κορυδαλλού.
Όπως αναφέρει το «Έθνος», ο 77χρονος πρώην υπουργός και καταδικασθείς για τις μίζες στα εξοπλιστικά χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του σωφρονιστικού καταστήματος, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν σφοδρότατα.
Δράστης του περιστατικού, σύμφωνα πάντοτε με την εφημερίδα, ήταν ο Βασίλης Στεφανάκος, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης για ηθική αυτουργία σε δολοφονία που διέπραξε το 2006 ο Αλκέτ Ριζάι.
Το περιστατικό συνέβη κατά την ώρα της διαδικασίας κλειδώματος των κρατουμένων στα κελιά τους.
Ο πρώην υπουργός φέρεται να διαμαρτυρήθηκε σε κρατούμενο για τα φώτα που παρέμεναν ανοικτά, ζητώντας του να τα κλείσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα απόκρουση του Βενετικίδη, σε λόμπα του Ποντένσε (vid)
- Σπουδαία ευκαιρία των «ερυθρόλευκων» με Ταρέμι (vid)
- Κίνα: Τι είναι η «οικονομία των 30 λεπτών» και πώς λειτουργεί
- Live ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν
- Σύλληψη για τη δολοφονία του τραγουδιστή στην Καρδίτσα
- Η ΑΕΚ προηγείται της Κηφισιάς στο ημίχρονο με 3-0 – Δείτε τα γκολ (vids)
