
To «Park» της Σοφίας Εξάρχου στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν
Άλλη μία ελληνική ταινία ταξιδεύει στο εξωτερικό. Το «Park» της Σοφίας Εξάρχου θα συμμετάσχει στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, το οποίο θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.
Άλλη μία ελληνική ταινία ταξιδεύει στο εξωτερικό. Το «Park» της Σοφίας Εξάρχου θα συμμετάσχει στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, το οποίο θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.
Ως πρότζεκτ σε εξέλιξη το «Park» έλαβε σημαντικές διακρίσεις -έλαβε βραβείο work in progress στο Κάρλοβι Βάρι, ενώ συμμετείχε στο Sundance Lab.
Η ταινία διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Ανάμεσα στις εγκαταλελειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις και τα νεόκτιστα τουριστικά θέρετρα, ο 17χρονος Δημήτρης και η παρέα του ταξιδεύουν στο «ένδοξο» παρελθόν μέσα από το παρακμιακό παρόν, δημιουργώντας το πορτραίτο μιας κοινωνίας απροετοίμαστης για τη βίαιη πτώση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]
- Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία το Σάββατο – Πού θα χιονίσει
- Το «αθόρυβο» μοντέλο της QSI
- Πολυτελή ακίνητα: Πωλείται το ιδιωτικό νησί του εκλιπόντος δισεκατομμυριούχου της Swarovski κοντά στη Βενετία
- Συνταγή: Κέικ λεμονιού
- «Άνοιξη της δυσαρέσκειας» στη Ρωσία; – Ο Πούτιν απέναντι σε αυξανόμενες φωνές διαμαρτυρίας






