Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το Φεστιβάλ του Τορόντο ξεκινά με το «Και οι 7 ήταν Υπέροχοι»

Το Φεστιβάλ του Τορόντο ξεκινά με το «Και οι 7 ήταν Υπέροχοι»

Με την ταινία «Και οι 7 ήταν Υπέροχοι», ριμέικ της κλασικής ταινίας, ξεκινά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Η ταινία που σκηνοθετεί ο Αντουάν Φουκουά επιχειρεί μια φρέσκια ανάγνωση της κλασικής ιστορίας των Metro-Goldwyn-Mayer και Columbia Pictures, The Magnificent Seven.

Με την ταινία «Και οι 7 ήταν Υπέροχοι», ριμέικ της κλασικής ταινίας, ξεκινά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Η ταινία που σκηνοθετεί ο Αντουάν Φουκουά επιχειρεί μια φρέσκια ανάγνωση της κλασικής ιστορίας των Metro-Goldwyn-Mayer και Columbia Pictures, The Magnificent Seven.

Με την πόλη του Rose Creek κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Μπαρθόλομιου (Πήτερ Σάρσγκαρντ), οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες – τους ερμηνεύουν οι Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ, Ίθαν Χοκ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Μπιούνγκ-Χουν Λι, Μανουέλ Γκαρσία Ρούλφο και Μάρτιν Σενσμάιερ.

Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.

Το Φεστιβάλ ανακοίνωσε κάποιες από τις ταινίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά του. Μεταξύ άλλων, ταινίες του Ντενί Βιλνέβ (Arrival), Ρομπ Ράινερ (LBJ), Λόνε Σέρφινγκ (Their Finest), Τομ Φορντ (Nocturnal Animals), ενώ θα προβληθεί και το «Salt and Fire» του Βέρνερ Χέρτσογκ με τον Μάικλ Σάνον.

Επίσης, στο Τορόντο θα προβληθεί το «The Birth of a Nation» που αναμένεται να ακουστεί και στα βραβεία Όσκαρ, καθώς και ταινίες που ήδη έχουν κάνει πρεμιέρα σε άλλα φεστιβάλ όπως τα Paterson, Toni Erdmann, Loving, American Honey.

Στο Φεστιβάλ θα προβληθεί και το «La La Land» του Νταμιάν Σαζέλ, ταινία έναρξης του Φεστιβάλ Βενετίας, καθώς και το «Snowden» του Όλιβερ Στόουν.

Στο Τορόντο θα δούμε και το «American Pastoral», σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, όπως και τη νέα ταινία του Τόμας Βίντερμπεργκ «The Commune».

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024