Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με glamorous ατμόσφαιρα & μεσογειακό στιλ

Με glamorous ατμόσφαιρα & μεσογειακό στιλ

...

Eπτά χρόνια απ’ τη πρώτη τους συνάντηση ο Ρόμπι Ναιτ κάλεσε την αγαπημένη του Τζέσικα Γουακασούκι στο οικογενειακό του σπίτι στο Κολοράντο, για μια διήμερη απόδραση. Κι όταν το χιόνι άρχισε να πέφτει, εκείνος εναρμονισμένος με την ρομαντική ατμόσφαιρα γονάτισε κάνοντας στην Τζέσικα πρόταση γάμου.

Το ζευγάρι όμως αντί για χιόνι προτίμησε την έρημο της Αριζόνα, για το γάμο του καθώς ο Ρόμπι είναι λάτρης της ερήμου και ήθελαν και οι δύο μια τοποθεσία κάπως ασυνήθιστη.

Η Τζέσικα επέλεξε φόρεμα Vera Wang σε γραμμή ball gown που συνδύασε με κολιέ και παπούτσια Kate Spade κι εξηγεί για το πώς ένιωσε μέσα στο νυφικό της look. «Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα είμαι ο τύπος εκείνου του κοριτσιού, αλλά μόλις έβαλα το φόρεμά μου δάκρυα άρχισαν να τρέχουν απ’ τα μάτια μου».

H νύφη κράτησε ένα μεγάλο μπουκέτο από λευκές ντάλιες, νεραγκούλες και τριαντάφυλλα, με πινελιές πρασίνου. Οι παράνυμφοι είχαν μια μικρότερη έκδοση της νυφικής ανθοδέσμης ενώ ο Ρόμπι και οι groomsmen επέλεξαν κλασικό γκρι ανθρακί Vera Wang σμόκιν.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε εσωτερική αυλή διακοσμημένη με χρυσές καρέκλες Chiavari που έβλεπαν προς την καμάρα που το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους στολισμένη με λευκά και ροζ λουλούδια και κρύσταλλα. Ενώ η νύφη και ο πατέρας της περπατούσαν σ το διάδρομο, ένα κουαρτέτο έπαιξε παραδοσιακές μουσικές επιλογές.

Για το δείπνο, οι επισκέπτες απόλαυσαν βοδινό φιλέτο στη σχάρα, χτένια με μάραθο και ριζότο με καρότα. Αλλά το pizza-lover ζευγάρι προσέφερε αργά το βράδυ φέτες πίτσα και δικαίως είπε «Οι καλεσμένοι μας σίγουρα δεν φύγουν πεινασμένοι».

Η κλιμακωτή γαμήλια τούρτα δεν ήταν απλή στο σχεδιασμό ή τη γεύση. Κάτω από τα στρώματα του γλάσου και πολλά φρέσκα λουλούδια, κρύβονταν τρεις γεύσεις κέικ: ​​κέικ σοκολάτας με γέμιση βατόμουρο, κέικ λεμονιού με γέμιση λεμόνι και κέικ καραμέλας με γέμιση Kahlua.

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024