Ξανάνοιξε το Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Ανοιξε στις 20:00 τις πύλες του το Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος να υποδεχτεί τους εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου για τον εορτασμό της 42ης επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Η εκδήλωση για τον εορτασμό της αποκατάστασης της Δημοκρατίας επανέρχεται μετά από τέσσερα χρόνια.
Ανοιξε στις 20:00 τις πύλες του το Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος να υποδεχτεί τους εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου για τον εορτασμό της 42ης επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Η εκδήλωση για τον εορτασμό της αποκατάστασης της Δημοκρατίας επανέρχεται μετά από τέσσερα χρόνια.
Υπενθυμίζεται ότι το 2012 ο Κάρολος Παπούλιας αποφάσισε «για λόγους οικονομίας» και από «ανάγκη περισυλλογής» να μην πραγματοποιηθεί η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο κι αντ’ αυτού, να τιμήσει τον αγώνα των αντιστασιακών με την κατάθεση στεφάνου στον ιστορικό χώρο του πρώην ΕΑΤ – ΕΣΑ στο Πάρκο Ελευθερίας.
Φέτος, ο εορτασμός επιστρέφει στο Προεδρικό Μέγαρο με μια σεμνή και λιτή τελετή, όπως επισημαίνεται.
Ο εορτασμός πραγματοποιείται στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, με 1.400 προσκεκλημένους. Οι προσκεκλημένοι δεν θα συνοδεύονται, ενώ ο μπουφές θα έχει τα απολύτως απαραίτητα.
- Στεφάνι στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή κατέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
- Μηνύματα κομμάτων: Συνταγματική αναθεώρηση και επέτειος αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν «ναρκοτρομοκράτες» και στα σύνορα με την Κολομβία
- Ουκρανία: Τουλάχιστον ένας νεκρός σε ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο και άλλες μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Αναχαιτίστηκε βαλλιστικός πύραυλος που είχε στόχο ορμητήριο των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία
- Μέση Ανατολή: Αύξηση κατά 20% στις τιμές των καυσίμων ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Πακιστάν
- Ιράν: «Εχουν σκοτωθεί 180 παιδιά από τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ» ανάμεσα σε «τουλάχιστον 1.332 αμάχους»
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ