Ξεκίνησε η λειτουργία των ΕΛΤΑ ως προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας
Με ηλεκτρική ενέργεια προμηθεύουν τις εγκαταστάσεις τους τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, υλοποιώντας το πρώτο επιχειρησιακό βήμα στο πλαίσιο εισόδου στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, ως προμηθευτής. Στην επόμενη φάση τα ΕΛΤΑ θα προχωρήσουν στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Με ηλεκτρική ενέργεια προμηθεύουν τις εγκαταστάσεις τους τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, υλοποιώντας το πρώτο επιχειρησιακό βήμα στο πλαίσιο εισόδου στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, ως προμηθευτής.
Ήδη από τις 11 Ιουλίου, 640 εγκαταστάσεις ΕΛΤΑ που βρίσκονται στο διασυνδεδεμένο δίκτυο, καταστήματα, μονάδες διανομής και κέντρα διαλογής, λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια που τους προμηθεύει ο οργανισμός.
Στην επόμενη φάση τα ΕΛΤΑ θα προχωρήσουν στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Η είσοδος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα λειτουργήσει προς όφελος των καταναλωτών στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού, με την αξιοποίηση της υπάρχουσας υποδομής 1.500 καταστημάτων και ταχυδρομικών πρακτορείων και 3.000 ταχυδρόμων που συνθέτουν το δίκτυο ΕΛΤΑ, το μεγαλύτερο φυσικό δίκτυο καθημερινής επαφής με τους πολίτες σε όλη τη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα αρχεία Έπσταϊν και η «λάσπη» πίσω από την καλογυαλισμένη βιτρίνα της τέχνης
- Το στρες στη δουλειά «σκοτώνει» το σεξ
- Έξυπνο εσώρουχο είναι το πρώτο όργανο που μετρά τα αέρια του εντέρου
- Ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα, ο Δένδιας στις Βρυξέλλες – Γιατί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έμεινε εκτός αποστολής
- To sequel του KPop Demon Hunters βρίσκεται στα σκαριά
- Αποτροπή ή κατευνασμός; – Ο «Αρκτικός Φρουρός» και η επιστροφή του ΝΑΤΟ στον Απώτερο Βορρά




