Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμερική vs Ευρώπη: πού συμφέρει να παντρευτείς

Αμερική vs Ευρώπη: πού συμφέρει να παντρευτείς

...

Η αλήθεια είναι ότι δεν εκπλήσσει το γεγονός πως οι Αμερικάνοι είναι λίγο οικονομικά ασύμφοροι όσον αφορά τα λεφτά που ξοδεύουν όταν αποφασίσουν τα παντρευτούν: από τους τοίχους λουλουδιών και τους πύργους σαμπάνιας μέχρι τις τεράστιες τούρτες.

Αλλά, στις τελευταίες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από το MarketWatch και το site γάμου The Knot προέκυψαν νέα δεδομένα και νούμερα. Οι Αμερικάνοι τείνουν να ξοδεύουν έξι φορές περισσότερα χρήματα για την τελετή σε σύγκριση με τους Ευρωπαίους.

Σύμφωνα με ένα σχετικό βίντεο του ΑΤΤΝ που δημοσιεύτηκε στο Facebook οι Αμερικανοί δαπανούν κατά μέσο όρο $ 32.641 για το γάμο τους να κάνω για τους ενώ οι πιο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι διατηρούν τον προϋπολογισμό τους σε ένα ποσό που δεν ξεπερνά τα €5.000. Φαίνεται ότι για τους Ευρωπαίους, η ημέρα του γάμου δεν είναι μια αφορμή για φιγούρα και εντυπωσιασμό και ότι προτιμούν να εξοικονομήσουν χρήματα που θα επενδύσουν σε ένα ωραίο σπίτι ή ένα ιδιαίτερο ταξίδι.

Επίσης, αποδεικνύεται ότι το 42% των γυναικών και το 32% των ανδρών στην Αμερική αισθάνονται πραγματικά κουρασμένοι και εξαντλημένοι με όλη τη διαδικασία της οργάνωσης του γάμου τους γεγονός που επηρεάζει κατά κάποιον τρόπο την ευτυχία τους.

Οι Ευρωπαίοιεξοικονομούν χρήματα γιαένα ωραίο σπίτι και όχι για ένα γάμο-υπερθέαμα

Μήπως τελικά δεν έχει σημασία το πόσα θα ξοδέψετε στο γάμο σας αλλά κυρίως ποιον έχετε επιλέξει να παντρευτείτε; Μήπως έχει σημασία να ξοδέψετε λίγο παραπάνω χρόνο ώστε να βρείτε τους καλύτερους προμηθευτές με τις πιο συμφέρουσες προσφορές αντί να ξοδεύετε αλόγιστα ποσά ακολουθώντας χωρίς έρευνα ο,τι σας πουν;

(φωτό.: Arte Cinematica)

gamos.gr

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024