Ματαιώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων των τρένων
Συνεχίζονται και οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο. Από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου.
Συνεχίζονται και οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο.
Ειδικότερα από σήμερα, Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως.
Οι κινητοποιήσεις αφορούν τις ημέρες και ώρες:
- Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 (05:00-08:00,13:00-16:00,21:00-24:00)
- Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 (05:00-08:00,13:00-16:00,21:00-24:00)
- Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 (24ωρη απεργία)
- Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 (05:00-08:00,13:00-16:00,21:00-24:00)
Για τις αμαξοστοιχίες που τα δρομολόγια τους επηρεάζονται από τις στάσεις εργασίας, ήδη έχει σταματήσει η προκράτηση εισιτηρίων.
Τις απεργιακές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ και σωματεία εργαζομένων στο σιδηρόδρομο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
- H Meta εγκαταλείπει το metaverse – Απολύσεις καθώς το όραμα σβήνει
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα


