Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι είναι το sexy lift

Τι είναι το sexy lift

Ποιος νοιάζεται για τις ρυτίδες; Αυτό που θέλουν τώρα οι γυναίκες είναι να γίνουν σεξοβόμβες. Να ποιες τεχνικές προτείνουν οι πλαστικοί χειρουργοί.

Ευφραιμίδη Μαρίλη

Τι θα ήταν η Μέγκαν Φοξ χωρίς τα χείλη, η Σάλμα Χάγιεκ χωρίς το στήθος, η Κιμ Καρντάσιαν χωρίς τα οπίσθια; Οι καινούργιες απαιτήσεις στα ιατρεία των πλαστικών χειρουργών δεν είναι να γυρίσει ο χρόνος πίσω αλλά να προστεθούν μερικοί πόντοι στο σεξ απίλ. Δηλαδή μερικοί πόντοι στα σωστά σημεία ώστε να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση μας. «Τώρα πια στα συνέδρια μιλάμε για το The Kardashians Effect» λέει ο πλαστικός χειρουργός Γκραντ Στίβενς. Από το ιατρείο του στο Λος Άντζελες περνάει όλη η σόου-μπιζ (μαζί και οι wannabes) και μένει και ο ίδιος έκπληκτος από τις επιθυμίες των γυναικών. «Ζητούν να αντικαταστήσουμε τα ενθέματα σιλικόνης στο στήθος με καινούργια, μικρότερα και πιο φυσικά ενθέματα και όλες μα όλες ενδιαφέροντα για το brazilian butt lift. Πραγματικά δεν φανταζόμουν ότι κάποια στιγμή στην καριέρα μου θα άκουγα πελάτισσες να ζητούν μεγαλύτερη περιφέρεια. Οι γυναίκες σήμερα είναι έτοιμες να κάνουν τα πάντα για να δείχνουν πιο σέξι. Είναι η μόδα της εποχής. Είναι όλα αυτά που χρωστάμε στις Καρντάσιαν και στις Τζένιφερ Λόπεζ».
1. Χείλη για selfie: Το να αποκτήσεις πλούσια χείλη με μία ένεση είναι τόσο απλό ώστε η αύξηση με υαλουρονικό οξύ έγινε η πιο «δημοκρατική» αισθητική επέμβαση σε όλο τον κόσμο (δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις σε ιατρείο πλαστικού χειρουργού για οποιοδήποτε λόγο και να μην σου κάνει λίγες ενεσούλες στα χείλη «έτσι, για το καλό»). Αυτό που αλλάζει είναι η αναλογία: τώρα το κάτω χείλος πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το πάνω ώστε να μπορεί η κάτοχος του να το σουφρώνει με νάζι (σκεφτείτε την Αλεσάντρα Αμπρόζιο). Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, η δράση του υαλουρονικού οξέος συμπληρώνεται με ένα ιατρικό κραγιόν που περιέχει πεπτίδια και κάθε φορά που το απλώνουμε στα χείλη αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου κατά 20-30% (το Luscious Lips θα βρίσκεται σύντομα σε ιατρεία στην Ελλάδα).
2. Ρώσικα ζυγωματικά: Δεν είναι ακριβώς το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άνδρες στις γυναίκες. Είναι όμως το πιο βασικό. Σκεφτείτε την Ιρίνα Σάικ και τη Ναταλία Βοντιάνοβα. Κάθε φορά που χαμογελούν τα ζυγωματικά τους πετάγονται σαν ψεύτικα. Τα έντονα μήλα είναι σήμερα κάτι σαν τα τατουάζ: μετά την πρώτη ένεση, η κυρία ζητάει κι άλλο, κι άλλο. Άλλωστε είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό στη φωτογένεια ενός προσώπου καθώς αντανακλούν το φως και κάνουν τη φυσιογνωμία να φαίνεται σμιλεμένη (πολύ σημαντική πληροφορία για εκείνες που κάνουν καριέρα στα social media). Επιπλέον οι ενέσεις τώρα γίνονται με ένα καινούργιο αυξητικό υλικό με διάρκεια που φτάνει τα τέσσερα χρόνια. Το Ellanse περιέχει πολυκαπρολακτόνη, μία ουσία που έχει αποδειχθεί απόλυτα ασφαλής, η οποία διεγείρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι, ακόμα και όταν απορροφηθεί, δεν χάνεται ο όγκος.
2. Φυσικό στήθος με ατραυματική τεχνική: Κάποτε η αύξηση στήθους ήταν μία επίπονη εγχείριση γεμάτη πόνο και αίμα. Τώρα είναι μία επέμβαση εξπρές μετά την οποία μπορείς να φύγεις οδηγώντας από το νοσοκομείο. Η ατραυματική τεχνική έχει τελειοποιηθεί από τον Έλληνα πλαστικό χειρουργό Ευάγγελο Κεραμίδα: «Με την τεχνική «no pain, non touch» («χωρίς πόνο, χωρίς άγγιγμα») μειώνουμε τον τραυματισμό στο ελάχιστο. Έτσι, η επέμβαση γίνεται πιο ανώδυνη και η ανάρρωση επιταχύνεται σημαντικά. Ουσιαστικά χειρουργούμε χωρίς να αφήνουμε το αίμα να τρέχει. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε τους μώλωπες και τον πόνο». Η επέμβαση διαρκεί μισή ώρα και η ανάρρωση είναι πολύ γρήγορη. Τον πρώτο μήνα το στήθος είναι πρησμένο και πονάει. Από το δεύτερο μήνα και μετά ξεπρήζεται και δεν ενοχλεί πια. Στους έξι μήνες παίρνει το τελικό του μέγεθος. Αργότερα επανέρχεται η αισθητικότητα στις θηλές και σβήνουν οι τομές. Σε ό,τι αφορά τις μαστογραφίες, τα ενθέματα δεν εμποδίζουν την απεικόνιση.
3. Brazilian butt lift: Το υπερφυσικό ύψος και μέγεθος των γλουτών που έχουν οι trendsetters Κιμ Καρνάσιαν και Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι απαραίτητα δώρο της φύσης. Μπορούν να γίνουν δώρο του πλαστικού χειρουργού που θα μεταφέρει λίπος από άλλα μέρη του σώματος στους γλουτούς και θα χρησιμοποιήσει νήματα για να σταθεροποιήσει το οικοδόμημα σε μια καινούργια θέση. Τα νήματα είναι φτιαγμένα από ένα απόλυτα ασφαλές υλικό που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στη χειρουργική. Η τοποθέτηση τους γίνεται στο ιατρείο χωρίς τομές και αναισθησία. «Τα νήματα τοποθετούνται είτε οριζόντια είτε κάθετα είτε σε πλέγμα ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής» μας λέει η δερματολόγος Αναστασία Τζούμα. Η διαδικασία είναι ανώδυνη, διαρκεί 30-40 λεπτά και μετά επιστρέφουμε κανονικά στις υποχρεώσεις μας. Το υλικό εξαφανίζεται σε 8-10 μήνες και αντικαθίσταται από τις ίνες κολλαγόνου που έχει συνθέσει ο οργανισμός γύρω από αυτά. Το αποτέλεσμα διαρκεί 18-24 μήνες.
4. Laser Vaginal Rejuvenation: Τι να το κάνεις να είσαι μια κούκλα αλλά ο κόλπος σου να είναι χαλαρός και να μην μπορεί να δώσει καμία ευχαρίστηση ούτε σε σένα ούτε και στον εραστή σου; Στο Λος Άντζελες βρήκαν τη λύση και για αυτό. Ο δρ. Ντέιβιντ Μάτλοκ σχεδίασε το «Laser Vaginal Rejuvenation», μία τεχνική ανανέωσης με λέιζερ, η οποία έχει εξαπλωθεί στα μεγαλύτερα χειρουργικά κέντρα του κόσμου και, φυσικά, και στην Ελλάδα. Ο μαιευτήρας- ενδοσκοπικός χειρουργός- γυναικολόγος Στέφανος Χανδακάς εφαρμόζει την επέμβαση με τη βοήθεια του ομώνυμου μηχανήματος και μας εξηγεί: «Η LVR σχεδιάσθηκε για να υποστηρίξει τη σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών οι οποίες, για οποιονδήποτε λόγο, στερούνται της συνολικής, ιδανικής, αρχιτεκτονικής ακεραιότητας του κόλπου. Καταφέρνει να ενισχύσει τον μυϊκό τόνο, τη δύναμη και τον έλεγχο του κόλπου ενώ μειώνει την εσωτερική και την εξωτερική διάμετρο του και δυναμώνει τους μυς του περινέου. Διαρκεί περίπου μία ώρα και δεν απαιτεί την παραμονή της ασθενούς στην κλινική. Η ανάρρωση είναι γρήγορη και επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές της δραστηριότητες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι σεξουαλικές επαφές ξεκινούν μετά από τέσσερις εβδομάδες ενώ στο μέλλον, αν ο κόλπος ξαναχαλαρώσει, η επέμβαση μπορεί να επαναληφθεί».

woman.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024