Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Περί Βελγίου...

Περί Βελγίου…

Ήδη πριν αρχίσει το Euro το Βέλγιο είχε «καθίσει» ψηλά στις λίστες των στοιχηματικών για την κατάκτηση του τροπαίου. Κάποια καλά αποτελέσματα στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας είχαν ενισχύσει αυτή τη θεωρία.

Ήδη πριν αρχίσει το Euro το Βέλγιο είχε «καθίσει» ψηλά στις λίστες των στοιχηματικών για την κατάκτηση του τροπαίου. Κάποια καλά αποτελέσματα στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας είχαν ενισχύσει αυτή τη θεωρία.

Η πρεμιέρα δεν ήταν ιδανική, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν από την Ιταλία παρουσιάζοντας μια εικόνα αρκετά «soft» με τους καλύτερους παίκτες να είναι… σε άλλο γήπεδο. Η πρεμιέρα εκτός από μια πρώτη εικόνα δεν σημαίνει τίποτα άλλο.

Μην ξεχνάμε, ότι φέτος περνάνε και οι 4 καλύτεροι τρίτοι των ομίλων και από κει και πέρα σε μονούς νοκ άουτ αγώνες όλα μπορούν να συμβούν. Το Βέλγιο μπορεί να καταφέρει να διακριθεί, άλλωστε το ταλέντο το διαθέτει, όμως μπορεί και να μην τα καταφέρει.

Ακόμα και αν αποτύχει δεν είναι δα και το τέλος! Καταλαβαίνω ότι είναι κάτι νέο και κάτι φρέσκο που έρχεται να μπει «σφήνα» στην Ισπανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και γενικά στις ομάδες που αποτελούν φαβορί σε κάθε διοργάνωση… παραδοσιακά.

Όμως ίσως να μην είναι η στιγμή… Ο Αζάρ είναι 25 ετών, ο Ντε Μπρούινε 24, ο Λουκάκου 23, ο Μέρτενς 29, ο Ναιγκολάν 28, ο Κουρτουά 24, ο Βερτόγκεν 29, ο Αλντερβάιρελντ 27, ο Βίτσελ 27, ο Φελαϊνί 28, ο Μπετέκε 25, ο Οριτζί 21 και μόνο ο Κομπανί έχει αγγίξει τα 30. Το ταλέντο ξεχειλίζει και οι παίκτες έχουν ακόμα πολλές παραστάσεις να δώσουν.

Οπότε ακόμα και αν δεν είναι φέτος η στιγμή τους, αυτή θα έρθει στο μέλλον και τότε θα δείξουν αν θα είναι συνεπείς στο ραντεβού τους με την ιστορία. Όταν όμως θα είναι πραγματικά η στιγμή τους…

Πάνος Καισσαράτος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024