
Στις φλόγες τουριστικό λεωφορείο στη Ρόδο
Πυρκαγιά σε τουριστικό λεωφορείο εκδηλώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Ρόδο, κοντά στο χωριό Αρχάγγελος χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Εν κινήσει, την ώρα που το όχημα κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο, στην περιοχή Λιβάδα ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα και σταμάτησε στην άκρη του οδοστρώματος, αποβίβασε τους επιβάτες, που πρόλαβαν να πάρουν και τις αποσκευές τους, και κάλεσε την Πυροσβεστική.
Πυρκαγιά σε τουριστικόλεωφορείο εκδηλώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Ρόδο, κοντά στο χωριό Αρχάγγελος χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Εν κινήσει, την ώρα που το όχημα κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο, στην περιοχή Λιβάδα ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα και σταμάτησε στην άκρη του οδοστρώματος, αποβίβασε τους επιβάτες, που πρόλαβαν να πάρουν και τις αποσκευές τους, και κάλεσε την Πυροσβεστική.

Το λεωφορείο καταστράφηκε, ενώ οι τουρίστες διακινήθηκαν με με άλλο λεωφορείο στον προορισμό τους.
Η φωτιά προκλήθηκε πιθανότατα από βραχυκύκλωμα. Τα ακριβή αίτια εκδήλωσής της ερευνά το ανακριτικό τμήμα της τοπικής Πυροσβεστικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι δίνει η Παρί και τι θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ
- Ευρώπη: Αυτά είναι τα κορυφαία καλοκαιρινά σποτ που επιλέγουν οι τουρίστες – Η Ελλάδα δεν λείπει από την λίστα
- Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ κλέβει ένα Grammy και λεηλατεί μια έπαυλη με τις φίλες της
- Βόλος: Στις φλόγες τυλίχθηκε ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που μετέφερε 12χρονο παιδί στην Αθήνα
- Γιουβέντους – Τζένοα 2-0: Οι «Μπιανκονέρι» παραμένουν σε απόσταση «βολής» από την 4άδα
- Μετ’ εμποδίων οι αιτήσεις για το fuel pass – Πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί
