
Ιωάννινα: Φωτιά σε πολυκατοικία έστειλε τρία άτομα στο νοσοκομείο
Τρία άτομα μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε ισόγειο πολυκατοικίας στα Ιωάννινα. Η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο όπου βρίσκονται οι μετρητές κατανάλωσης της ΔΕΗ.
Τρία άτομα μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε ισόγειο πολυκατοικίας στα Ιωάννινα. Η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο όπου βρίσκονται οι μετρητές κατανάλωσης της ΔΕΗ.
Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και λίγη ώρα αργότερα, η φωτιά έσβησε χωρίς να εξαπλωθεί στα διαμερίσματα.
Δύο ένοικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Ένας 36χρονος πήδησε από τον δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί επίσης στο νοσοκομείο.
Την προανάκριση για την υπόθεση, κάνει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗELLO!: Αφιέρωμα στη Γωγώ Μαστροκώστα
- Η UEFA για τον Παρασκευά Άντζα: «Οι σκέψεις μας με την οικογένεια, τους φίλους και τους πρώην συμπαίκτες του»
- Η επιστροφή που «αναστατώνει την ελληνική πολιτική σκηνή» – Οι πρωτοβουλίες Τσίπρα «ταξιδεύουν» εκτός συνόρων
- Ποιοι και γιατί είχαν συμφέρον να δοθούν στη δημοσιότητα οι εικόνες από το Telecom Center;
- Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον πατέρα του με πάνω από 14 χτυπήματα στο πρόσωπο
- Γαλλία: Τραπεζίτης κακοποιούσε συστηματικά την πρώην σύντροφό του – «Σταμάτησα να μετράω στους 487 άνδρες»
