Sunset yoga πλάι στο κύμα
...
Το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουνίου, σας δίνεται μια καλή αφορμή για μια βόλτα μέχρι το Πόρτο Ράφτη. Ο λόγος, το καλοκαιρινό, δροσερό sunset yoga session που πραγματοποιεί το γνωστό στέκι της περιοχής, Del Mar.
Για μια ώρα από τις 20.00 έως τις 21.00, καθώς ο ήλιος θα «βουτάει» στο νερό, θα έχετε την ευκαιρία να ηρεμήσετε σώμα και πνεύμα και να αναζωογονηθείτε με ήπιες ασκήσεις yoga από τη yoga istructor Μαρίνα Παπαναστασίου, εκεί που σκάει το κύμα.
Το μάθημα είναι κατάλληλο για όλους, ακόμα και για όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στη yoga. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας να έχετε μαζί το yoga mat -οι μυημένοι- ή μια απλή πετσέτα θαλάσσης.
Το μάθημα θα συνοδεύσει ο Costas Banas με τις μουσικές του επιλογές.
entertainment.in.gr
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»
- Πώς η αντιεμβολιαστική στάση των ΗΠΑ απειλεί να βλάψει όλο τον πλανήτη
- Από το αρχείο του δήμου Κορινθίων στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
- Επίσημο: Φιλικό με την Ουγγαρία για την Εθνική Ελλάδας


