Sunset yoga πλάι στο κύμα
...
Το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουνίου, σας δίνεται μια καλή αφορμή για μια βόλτα μέχρι το Πόρτο Ράφτη. Ο λόγος, το καλοκαιρινό, δροσερό sunset yoga session που πραγματοποιεί το γνωστό στέκι της περιοχής, Del Mar.
Για μια ώρα από τις 20.00 έως τις 21.00, καθώς ο ήλιος θα «βουτάει» στο νερό, θα έχετε την ευκαιρία να ηρεμήσετε σώμα και πνεύμα και να αναζωογονηθείτε με ήπιες ασκήσεις yoga από τη yoga istructor Μαρίνα Παπαναστασίου, εκεί που σκάει το κύμα.
Το μάθημα είναι κατάλληλο για όλους, ακόμα και για όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στη yoga. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας να έχετε μαζί το yoga mat -οι μυημένοι- ή μια απλή πετσέτα θαλάσσης.
Το μάθημα θα συνοδεύσει ο Costas Banas με τις μουσικές του επιλογές.
entertainment.in.gr
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μάστιγα οι απάτες με θύματα ηλικιωμένους – Συγκλονιστικές μαρτυρίες
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Οκτώ άτομα έχασαν τον προσανατολισμό τους στο φαράγγι της Αγάλης στην Εύβοια
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
- Χίος: Συνελήφθη οικιακή βοηθός που έδεσε και χτύπησε ηλικιωμένο στο κεφάλι
- Fuel Pass: Τι ώρα θα ανοίξει η πλατφόρμα – Τι πρέπει να έχει το κινητό σας για να ενεργοποιήσετε την άυλη κάρτα
- Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν είναι πλέον το πρόσωπο της στιγμής -κι αυτό τον κάνει καλύτερο ηθοποιό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442