
Δεκάδες νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με ημιφορτηγό στην Αλγερία
Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από τη σύγκρουση λεωφορείου με ημιφορτηγό στην επαρχία Λαγκουάτ της Αλγερίας, σε απόσταση 400 χλμ νοτίως από την πρωτεύουσα Αλγέρι.
Τουλάχιστον 33 είναι οι νεκροί και 22 οι τραυματίες από τη σύγκρουση λεωφορείου με ημιφορτηγό στην επαρχία Λαγκουάτ της Αλγερίας, σε απόσταση 400 χλμ νοτίως από την πρωτεύουσα Αλγέρι.
Σσύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το ημιφορτηγό κινείτο στην αντίθετη ροή κυκλοφορίας.
Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασαν άντρες της Πυροσβεστικής για την παροχή των πρώτων βοηθειών στους τραυματίες, ενώ διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν στο δυστύχημα.
Παρόμοια δυστυχήματα γίνονται συχνά στην Αλγερία στο οδικό δίκτυο που συνδέει το βόρειο με το νότιο τμήμα της χώρας, καθώς οι οδηγοί κινούνται πάνω από το όριο ταχύτητας, ενώ είναι αντιμέτωποι και με την κούραση του ταξιδιού.
Συνήθως, οι οδηγοί διανύουν απόσταση 1.000 χλμ στη διάρκεια της νύχτας, χωρίς στάση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Xinhua
- Τα 3+1 μέτωπα που στριμώχνουν την κυβέρνηση – Τα σκάνδαλα, οι δικογραφίες και οι κινητοποιήσεις
- ΕΛΣΤΑΤ: Με χρόνιο πρόβλημα υγείας το 24% του πληθυσμού – Η γενική κατάσταση σε άτομα 16 ετών και άνω
- Είναι αυτά τα αρχαιότερα ζάρια του κόσμου;
- Ανήλικοι ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας συνομήλικό τους σε νησί των Κυκλάδων – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Σομποσλάι απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ
- Τέλος οι ουρές για την ανανέωση διπλώματος οδήγησης – Θα γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά


