Αρχηγός ΓΕΑ προς Τουρκία: Θα μας βρίσκετε μπροστά σας
«Θα μας βρίσκετε μπροστά σας κάθε φορά που προσπαθείτε να κατοχυρώσετε τις παράλογες και άνομες επιδιώξεις σας» ήταν το μήνυμα του αρχηγού του ΓΕΑ προς την Τουρκία από την Κάρπαθο, όπου βρέθηκε για το μνημόσυνο του πιλότου Κώστα Ηλιάκη.
«Θα μας βρίσκετε μπροστά σας κάθε φορά που προσπαθείτε να κατοχυρώσετε τις παράλογες και άνομες επιδιώξεις σας» ήταν το μήνυμα του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας προς την Τουρκία από την Κάρπαθο, όπου βρέθηκε για το μνημόσυνο του πιλότου Κώστα Ηλιάκη.
Το αυστηρό σχόλιο του αντιπτέραρχου Χρ.Βαΐτση ήρθε ως απάντηση στις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις με τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά.
«Θα μας βρίσκετε μπροστά σας κάθε φορά που προσπαθείτε να κατοχυρώσετε τις παράλογες και άνομες επιδιώξεις σας» ανέφερε ο αρχηγός ΓΕΑ.
Με αφορμή τις τουρκικές διεκδικήσεις για τον θάνατο τούρκου πιλότου το 1996 ο αντιπτέραχος Χρ.Βαΐτσης σχολίασε: «Ζητήσατε αποζημίωση για το θάνατο του δικού σας τούρκου πιλότου και πάντα ζητάτε χρήματα για δημιουργία εντυπώσεων. Εμείς δεν ζητήσαμε αποζημίωση, διότι η αξία του Ηλιάκη είναι ανεκτίμητη. Μην προκαλείτε, μην παίζετε με τη φωτιά, διότι η φωτιά θα γίνει ανεξέλεγκτη για εσάς εάν την ανάψετε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Συμφωνία Γκρέμιο και Τετέ – Αποφασίζει ο Παναθηναϊκός»
- Γάζα: Ανασύρθηκαν 25 πτώματα, ανάμεσά τους και μιας Παλαιστίνιας δημοσιογράφου – Ερειπωμένες οι πόλεις
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παραιτείται ο δικηγόρος του – Αναλαμβάνει την εν διαστάσει σύζυγό του
- Η Γέννηση του Ιησού δεν μοιάζει με χριστουγεννιάτικη κάρτα – Είναι μια ιστορία σφαγών, φόβου και προσφυγιάς
- Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου στο επίκεντρο της επικοινωνίας Γεραπετρίτη – Αμπντελάτι
- Το χιουμοριστικό challenge των Μουζακίτη και Μπότη: Ο εξυπνότερος, ο ομορφότερος και ο πιο… υπναράς


