
Ο Τομ Χίντλεστον σε συνομιλίες για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ;
...
Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη
Μετά τα εξαιρετικά σχόλια που απέσπασε ως κατάσκοπος στη μίνι σειρά «The Night Manager», ο Τομ Χίντλεστον φαίνεται πως έχει βάλει πλώρη για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.
Πηγή ανέφερε στην ιστοσελίδα BMD ότι ο νεαρός ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να παραλάβει το κοστούμι του 007 από τον Ντάνιελ Κρεγκ.
Ο Χίντλεστον δεν έχει κρύψει ότι θα του άρεσε να αναλάβει τον ρόλο. Σε συνέντευξή του, είχε δηλώσει ότι το να ερμηνεύσει τον 007 θα ήταν «μία εξαιρετική ευκαιρία», εάν συνέβαινε ποτέ.
Η ιστοσελίδα Indiewire αναφέρει ότι εκπρόσωπος της Sony δεν σχολίασε την είδηση.
Τα στοιχήματα πέφτουν βροχή για το ποιος θα μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο του 007 μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονταν ήταν εκείνο του Ίντρις Έλμπα και του Ντέμιαν Λούις.
Πάντως, ο Χίντλεστον είναι και ο αγαπημένος των γραφείων στοιχημάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Απρίλιος 2026]
- Δουδωνής: Ντροπή η αδιαφορία της κυβέρνησης για τον κτηνοτροφικό κόσμο της Λέσβου που καταστρέφεται – Πού είναι ο υπουργός;
- Κακοκαιρία Erminio: Ανοιχτά τα σχολεία της Αττικής την Τετάρτη – Κλειστά τα νυχτερινά
- Βουλγαρία: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Μπόρισλαβ Μιχάιλοφ
- Πλακιάς για δίκη Τεμπών: Οι εμπλεκόμενοι να επιδείξουν σοβαρότητα όπως αρμόζει στα παιδιά μας
- Έχω παιδιά: Οι κλασικές αγωνίες κάθε γονιού
