Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το πολύ σεξ βλάπτει

Το πολύ σεξ βλάπτει

...

Το σεξ πολλοί αγάπησαν. Το υπερβολικό σεξ, ελάχιστοι. Και ευτυχώς, γιατί σύμφωνα με έρευνες, το non stop σεξ βλάπτει σοβαρά τη σχέση μας.
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι το σεξ είναι ωραίο πράγμα αλλά και τα ωραία έχουν τα όρια τους!

Η Kat Van Kirk, σεξουαλική θεραπεύτρια και συγγραφέας του βιβλίου «The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life», εξηγεί ότι υπάρχουν διάφορα πρακτικά και συναισθηματικά θέματα που το «κουνέλι style» δεν φέρνει τα θεμιτά αποτελέσματα στο ζευγάρι.

Πρώτον έχει να κάνει με το μαραθώνιο σεξ που και μειώνει τα υγρά της γυναίκας και δυσχεραίνει την στύση του άντρα. Άρα απλώς λέμε ότι «χαμός» γίνεται τώρα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και σεξουαλική ορμή. Είναι και κάτι που μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό, αποστροφή και αγανάκτηση του ενός συντρόφου.

Έπειτα, το κάθε μέρα – κάθε μέρα καταργεί την προσμονή και την λαχτάρα για σεξουαλική συνεύρεση με τον σύντροφο μας ακόμη και τις φαντασιώσεις – από τα βασικά αφροδισιακά – μηδενίζει καθώς… δεν υπάρχει χρόνος!

Συχνάτο σεξ λειτουργεί ως κάλυψη σοβαρών άλλων θεμάτων που μπορεί να αντιμετωπίζει η σχέση σας και να αποζητάτε σε αυτό τη διέξοδο, τον τρόπο να χρυσώσετε το χάπι

Η Madeleine Castellanos, M.D, ειδικός του σεξ και συγγραφέας του «Wanting to Want: What Kills Your Sex Life and How to Keep It Alive» θέτει και μια ακόμη, πιο πρακτική παράμετρο. Αναφέρει πως αν όλη μέρα ή αρκετό από τον χρόνο σου τον καταλαμβάνει το σεξ αυτό αυτόματα θα σημαίνει ότι αφήνεις άλλα πράγματα σε δεύτερη μοίρα: από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και το γυμναστήριο μέχρι τις φιλικές σου σχέσεις αλλά και την μεταξύ σας σχέση. Μια ερωτική σχέση δεν αρκεί να γεμίζει με σεξ, απαιτούνται και άλλα πράγματα, συζήτηση, βόλτες, διασκέδαση…

Πολλές φορές μάλιστα, το σεξ λειτουργεί ως κάλυψη σοβαρών άλλων θεμάτων που μπορεί να αντιμετωπίζει η σχέση σας και να αποζητάτε σε αυτό τη διέξοδο, τον τρόπο να χρυσώσετε το χάπι.

Οι ειδικοί επιμένουν ότι δεν υπάρχουν μυστικές συνταγές και αυστηροί κανόνες. Αν ξεφύγουμε από τα όρια της υπερβολής – το ατελείωτο και το καθόλου – τη συχνότητα την ορίζει το ίδιο το ζευγάρι. Το πότε και πόσο είναι θέμα και τον δυο ώστε να πετύχει ο σκοπός του σεξ: την επιθυμία για το σύντροφο μας αλλά και την εκτόνωση μας.

gamos.gr

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024