Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πάρτι στο κατάστρωμα»: Η συναυλία του περιοδικού «σχεδία» στην Τεχνόπολη

«Πάρτι στο κατάστρωμα»: Η συναυλία του περιοδικού «σχεδία» στην Τεχνόπολη

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου, η «σχεδία» πιάνει στο λιμάνι της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Ο λόγος για την καθιερωμένη, πλέον, συναυλία του ελληνικού περιοδικού δρόμου, σχεδία.

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου, η «σχεδία» πιάνει στο λιμάνι της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Ο λόγος για την καθιερωμένη, πλέον, συναυλία του ελληνικού περιοδικού δρόμου, σχεδία. Οι καλλιτέχνες που ανταπόκριθηκαν στο κάλεσμα του περιοδικού και θα βρεθούν στη σκηνή της Τεχνόπολις, αφιλοκερδώς, είναι οι:

Batala, Joey, Encardia, Σπύρος Γραμμένος, Πάνος Μουζουράκης, Μαριέττα Φαφούτη, Υπόγεια Ρεύματα και Κώστας Παρίσης, Gadjo Dilo, Χειμερινοί Κολυμβητές

«Ξανά στη «σχεδία», γιατί το πλοίο βουλιάζει και πρέπει να πιάσουμε στεριά ξανά. Γιατί η στέγη είναι δικαίωμα για όλους και για πάντα. Για να βρούμε τη ζεστασιά που χάθηκε μπροστά στα πόδια των περαστικών. Ξανά!», δήλωσαν οι Encardia σχετικά με τη μεγάλη αυτή εκδήλωση.

Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές οι οποίοι συμμετέχουν για πρώτη φορά σε συναυλία της σχεδίας, αναφέρουν για τη συμμετοχή τους: «Ρώτησα τους συναδέλφους μου στο συγκρότημα Χειμερινοί Κολυμβητές εάν θέλουν να συμμετάσχουμε αφιλοκερδώς σε μια συναυλία για την ενίσχυση του περιοδικού δρόμου «σχεδία». Όλοι, λίγο πολύ, γνωρίζουμε –οι Θεσσαλονικείς λιγότερο, εγώ και ο Χάρης Παπαδόπουλος που ζούμε εκτός των δυο μεγάλων κέντρων, όπου πωλείται η «σχεδία», ακόμη λιγότερο– το περιοδικό και τη διακονία την οποία προσφέρει. Χωρίς δεύτερη σκέψη, συζήτηση και οιονδήποτε προβληματισμό, απάντησαν όλοι «πάμε», και έτσι ερχόμαστε. Από Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και Καβάλα. Δυο μέλη μας ζουν στην Αθήνα».

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από τη συναυλία θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση της σχεδίας, με έναν πρώτο στόχο να καλυφθεί η δαπάνη εκτύπωσης του διπλού καλοκαιρινού τεύχους (Ιούλιος-Αύγουστος 2016). Συνδιοργανωτής στο κοινωνικό αυτό ταξίδι του περιοδικού δρόμου σχεδία, για ακόμη μια χρονιά είναι η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Οι πόρτες της θα ανοίξουν στις 18.00, ενώ το πρόγραμμα της συναυλίας θα ξεκινήσει στις 19.00. Τιμή εισιτήριου: 6 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr 11876, καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt
Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024