Γολγοθάς οι μετακινήσεις λόγω απεργίας στα μέσα μεταφοράς
Γενικό μπλακ άουτ στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα επικρατήσει την Κυριακή, μετατρέποντας σε γολγοθά τις μετακινήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ, ενώ θα ακινητοποιηθούν και λεωφορεία και τρόλει. Κανονικά θα κινηθούν τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός.
Γενικό μπλακ άουτ στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα επικρατήσει την Κυριακή, μετατρέποντας σε γολγοθά τις μετακινήσεις.
Πιο συγκεκριμένα, η Αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ, ενώ θα ακινητοποιηθούν και λεωφορεία και τρόλει.
Κανονικά θα κινηθούν τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, άμεσα, επειδή οι επιβάτες έχουν, ήδη, προμηθευτεί εισιτήρια για ταξίδια του Σαββατοκύριακου.
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΣ, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, στόχος είναι να ελαχιστοποιήσουν την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. Τις προσεχείς ημέρες θα συνεδριάσει η ΠΟΣ, προκειμένου να αποφασίσει εάν και πότε θα προχωρήσει σε απεργία.
Οι εργαζόμενοι στους τους συγκοινωνιακούς φορείς θα πραγματοποιήσουν
συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή, στις 17:00, στο Σύνταγμα.
Το Σάββατο όπου έμειναν ακινητοποιημένα μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ επικράτησε κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δύο συνταγές για σπιτικές πίτες
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη υπέγραψαν συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Νιγηρία: Ο Τραμπ είχε αναβάλει την επίθεση για να δώσει «ένα χριστουγεννιάτικο δώρο» στους τζιχαντιστές
- Αργεντινή: Το Κογκρέσο ενέκρινε τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης Μιλέι
- Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, η τέταρτη από την αρχή του έτους – Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ