
H COBALT και επίσημα η νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου
Μετά την έκδοση του Κυπριακού Πιστοποιητικού Αερομεταφορέα, η COBALT είναι από την Τετάρτη η νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου. Το Πιστοποιητικό Αερομεταφορέα εξέδωσε το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, μετά από τη δοκιμαστική πτήση, που πραγματοποίησε η εταιρεία.
Μετά την έκδοση του Κυπριακού Πιστοποιητικού Αερομεταφορέα, η COBALT είναι από την Τετάρτη η νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου.
Το Πιστοποιητικό Αερομεταφορέα εξέδωσε το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, μετά από τη δοκιμαστική πτήση, που πραγματοποίησε η εταιρεία.
Η δοκιμαστική πτήση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, με το πρώτο της -εγγεγραμμένο στην Κύπρο- Airbus A320, από τη Λάρνακα προς το Ηράκλειο και πίσω.
Ο πρόεδρος της COBALT, κ. Διάκου δήλωσε ότι η COBALT σχεδιάζει την έναρξη των πτήσεών της την 1η Ιουνίου από Λάρνακα για Αθήνα, με πτήσεις για Ηνωμένο Βασίλειο και άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς να ξεκινούν στα τέλη του ίδιου μήνα.
Ο Πρόεδρος της COBALT υπογράμμισε πως στόχος της εταιρείας είναι επίσης η έναρξη πτήσεων σε μη ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Ρωσία, το Ιράν και η Αίγυπτος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης είναι το πιο βαθύ και σκοτεινό κράτος και στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μπαρτζώκας: «Ποια… κατάρα; Θέλουμε να κερδίσουμε και τα τρία ματς Euroleague αν μπορούμε» – Τι είπε για Νετζήπογλου
- Υπό απειλή τα ελληνικά σχολεία στην Ιερουσαλήμ
- Πάνω από 2.900 οι παραβάσεις του ΚΟΚ στην Κεντρική Μακεδονία τον Μάρτιο – Οι περισσότερες για υπερβολική ταχύτητα
- Ολυμπιακός – Μύκονος Betsson 109-83: Έβγαλε την υποχρέωση με «καυτό» Νετζήπογλου και φουλάρει για «διαβολοβδομάδα» (vids)
- Shops Open on Palm Sunday as Easter Trading Hours Begin

