Απόδραση δύο κρατουμένων από το Μεταγωγών Θεσσαλονίκης
Τα κάγκελα από το παράθυρο του κελιού όπου κρατούνταν κατάφεραν και λίμαραν-έκοψαν ένας 42χρονος κι ένας 33χρονος, υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι απέδρασαν τα ξημερώματα της Τρίτης από την Υποδιεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης. Σε εξέλιξη είναι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Τα κάγκελα από το παράθυρο του κελιού όπου κρατούνταν κατάφεραν και λίμαραν-έκοψαν ένας 42χρονος κι ένας 33χρονος, υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι απέδρασαν τα ξημερώματα της Τρίτης από την Υποδιεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.
Σε εξέλιξη είναι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Ο 42χρονος έχει καταδικαστεί και για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς το 2009, στη διάρκεια ληστείας από κοινού με συνεργό του σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, πυροβόλησε και σκότωσε τον υπάλληλο του πρατηρίου. Μία εβδομάδα μετά, κατά τον εντοπισμό του, πυροβόλησε, χωρίς να τραυματίσει, έναν από τους αστυνομικούς, που τελικά τον συνέλαβαν.
Από την πλευρά του, ο 33χρονος έχει καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Ριζότο με πράσο και μανιτάρια
- Πάουελ: Γιατί επαίνεσε τον Βόλκερ
- Ινδία: Καταργεί από Δευτέρα τα ανώτατα όρια στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού
- Τι λένε οι αναλυτές για την επίθεση του Ιράν στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
