Ο εκνευρισμός του Ν.Παππά σε συνέντευξη στην DW
Επεισοδιακή σε ορισμένα σημεία ήταν η συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας σε γερμανό δημοσιογράφο της DW. Ο Νίκος Παππάς εκνευρίστηκε με τις ερωτήσεις -ιδίως με το θέμα της αναφοράς στο «λιάζονται» της Τ.Χριστοδουλοπούλου. Στις επίμονες επαναλήψεις του δημοσιογράφου, ο κ. Παππάς απάντησε: «Θέε μου, τι κάνω εδώ;»
Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας σε γερμανό δημοσιογράφο της DW και στην εκπομπή Conflict Zone.
Ο Νίκος Παππάς εκνευρίστηκε αρκετές φορές με τον επιθετικό τόνο και τρόπο με τον οποίο ο δημοσιογράφος έκανε τη δουλειά του.
Πολλές οι ερωτήσεις για την οικονομία, την ύφεση, τον υψηλό δείκτη ανεργίας, αλλά και τον Γιάνη Βαρουφάκη, για τον οποίο ο κ. Παππάς δεν απάντησε.
Η ένταση αυξήθηκε αρκετές φορές, όμως προς το τέλος της συνέντευξης το θερμόμετρο έφτασε στα ύψη με την αναφορά που έκανε ο δημοσιογράφος στη δήλωση Χριστοδουλοπούλου στο ότι δεν υπάρχουν πρόσφυγες στην Αθήνα, απλά «λιάζονται».
Ο δημοσιογράφος του διάβασε τη δήλωση της τότε υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, και τον ρώτησε: «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή την ερώτηση;».
Ο κ. Παππάς έσπευσε να απαντήσει ότι η λέξη sunbathe δεν είναι η ακριβής μετάφραση, για να λάβει την ανταπάντηση: «Η ίδια δεν το έχει αρνηθεί».
Στις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου για το θέμα των δηλώσεων Χριστοδουλοπούλου, ο κ. Παππάς ακούγεται να λέει: «Θέε μου, τι κάνω εδώ;»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό

