Δεκατέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια σε Εξάρχεια – Σύνταγμα
Σε 15 προσαγωγές προχώρησε, συνολικά, η αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος και στα Εξάρχεια, εκ των οποίων οι 14 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα, ενώπιον του εισαγγελέα.
Σε 15 προσαγωγές προχώρησε, συνολικά, η αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος και στα Εξάρχεια, εκ των οποίων οι 14 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Οι 12 προσήχθησαν από τα Εξάρχεια και οι τρεις από το Σύνταγμα.
Από τους συλληφθέντες, που πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, τρεις είναι Έλληνες, τέσσερις Ιρανοί, τρεις Γάλλοι, δύο Ελβετοί, ένας Αυστριακός και μία υπήκοος Κύπρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κουτσούμπας: Ούτε να σκεφτεί η κυβέρνηση να συνδράμει στα Στενά του Ορμούζ – Η πληροφορία για στοχοποίηση της Σούδας αξιολογήθηκε πριν την καταγγελία
- Η πρέσβης της Εσθονίας επέβαινε στο σκάφος της Frontex που βυθίστηκε στο Καστελόριζο – Πέντε τραυματίες
- Αυτά ισχύουν με τους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
- Ανδρουλάκης: Μαζί θα κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε
- Η Celia Kritharioti έντυσε τα Όσκαρ – 10 προσωπικότητες με δημιουργίες της
- Το προαίσθημα του Αρτέτα για τον Ντόουμαν
