Ο Ολάντ επιθυμεί συμφωνία για την Ελλάδα στο Eurogroup της Δευτέρας
«Η Γαλλία επιθυμεί να υπάρξει τη Δευτέρα μια συμφωνία σχετικά με την Ελλάδα στη συνεδρίαση του Eurogroup» δήλωσε ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Τη δήλωση του προέδρου μετέφερε στους δημοσιογράφους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στεφάν Λε Φολ.
«Η Γαλλία επιθυμεί να υπάρξει τη Δευτέρα μια συμφωνία σχετικά με την Ελλάδα στη συνεδρίαση του Eurogroup» δήλωσε ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.
Τη δήλωση του προέδρου μετέφερε στους δημοσιογράφους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στεφάν Λε Φολ.
«Είναι ένα μήνυμα στο οποίο επιμένω, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας το είπε με πολύ ξεκάθαρο τρόπο» εξήγησε ο Λε Φολ, μεταφέροντας τη δήλωση αυτή που έγινε στη διάρκεια της εβδομαδιαίας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.
Διευκρίνισε ότι «η κατάσταση της Ελλάδας μπορεί να είναι ένα στοιχείο που καθιστά εύθραυστη την Ευρωζώνη», εκτιμώντας ότι πρέπει «συνεπώς να παραμείνουμε στη γραμμή που ακολουθεί σήμερα η Ευρωζώνη: σταθερότητα και επιστροφή της ανάπτυξης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί δεν έχει νόημα να φωνάζουμε στον σκύλο – Οι αρνητικές επιπτώσεις στον χαρακτήρα του
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη στη Μπολόνια (vid)
- ΑΙ: Πώς άλλαξε καθοριστικά την υγεία το 2025 – Ο αντίλογος για τα κενά ασφαλείας και τα ηθικά διλήμματα
- Ειρήνη για τα Χριστούγεννα: Υπάρχει η διπλωματία των γιορτών ή είναι απλά θέατρο;
- Τα τέρατα των Χριστουγέννων: Οι πιο τρομακτικές παραδόσεις απ’ όλο τον κόσμο
- Βαρδούσια: «Πιθανότατα έχασαν τον προσανατολισμό τους» – Με συνδρομή ελικοπτέρου η μεταφορά των νεκρών ορειβατών


