Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δραπέτης των φυλακών Δομοκού επιχείρησε να διαφύγει μέσω Έβρου

Δραπέτης των φυλακών Δομοκού επιχείρησε να διαφύγει μέσω Έβρου

Σε λεωφορείο, την ώρα που επιχειρούσε να περάσει με πλαστό διαβατήριο το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, στον Έβρο, για να διαφύγει στην Τουρκία, εντοπίστηκε 38χρονος Γεωργιανός. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης, ωσστόσο, όπως προέκυψε, είχε αποδράσει, μετά από εξαήμερη άδεια, από τις φυλακές Δομοκού, όπου ήταν έγκλειστος για ανθρωποκτονία και ληστεία.

Σε λεωφορείο, την ώρα που επιχειρούσε να περάσει το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, στον Έβρο, για να διαφύγει στην Τουρκία, εντοπίστηκε, σε συνήθη έλεγχο στοιχείων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 38χρονος Γεωργιανός, δραπέτης των φυλακών Δομοκού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στις 15 Απριλίου, τους επέδειξε διαβατήριο των γεωργιανών Αρχών, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι πλαστό, ενώ τους δήλωσε και ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Σε βάρος του 38χρονου κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης. Ωστόσο, από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο εν λόγω Γεωργιανός στις 12 Απριλίου είχε λάβει εξαήμερη τακτική άδεια από τις φυλακές Δομοκού, όπου ήταν έγκλειστος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί και πάλι στις φυλακές Δομοκού. Κατηγορείται πλέον και για απόδραση, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024